Velika razlika u godinama između partnera uviejk izaziva razna govorkanja njihove okoline. Ljubav nije bila na umu Roksane Eubanks dok je  prisustvovala godišnjem okupljanju u svom stambenom naselju. No, nekoliko mjeseci kasnije doživjela je intrigantan susret sa susjedom koji je sve promijenio. Unatoč velikoj razlici u godinama, njihova srca su se ispreplela i ljubav je procvjetala. S namjerom da ostavi pozitivan utjecaj, klinička psihologinja se predstavila grupi, i zapela za oko Jonathanu, koji je tada imao 54 godine. Roksana, usprkos tome što je odmah osjetila povezanost, nije mogla a da se ne osjeća čudno zbog njihove značajne razlike u godinama od 33 godine. Taj je osjećaj pojačala činjenica da je Jonathan uz troje unučadi imao dvije kćeri koje su bile deset godina starije od nje.

 

Par je trenutno duboko zaljubljen jedno u drugo i otvoreno dijeli svoju burnu ljubavnu priču kao izvor inspiracije za druge. Ovaj 26-godišnjakinja  s ponosom otkriva da su je njegova djeca čak počela zvati “mama”. Roksana je ispričala kako se odvijala njezina veza s njim, a njegove dvije kćeri zaigrano su je oslovljavale s “mama”, a ona im uzvraćala šalom nazivajući ih svojom djecom, unatoč tome što su starije od nje. Iako je bila svjesna njihove razlike u godinama, nikada nije shvatila koliko je to značajno. Unatoč njegovom mladolikom izgledu, čak i u izboru odijevanja, neodoljivo ju je privukao. Međutim, kako su počeli izlaziti, suočili su se s osudama i kritikama kako svojih susjeda u zgradi, tako i javnosti koja ju je etiketirala kao “sponzorušu”. Roksana je iskreno izrazila svoje misli i emocije u vezi s ovim ispitivanjem.

Iako sam bila povrijeđena, ono što me istinski uznemirilo bila je činjenica da moji roditelji nisu podržavali našu vezu i na kraju su odlučili ne doći na naše vjenčanje nakon što je on zaprosio. Prije nego što je upoznala Jonathana, Roksana, koja je nekada bila prilično suzdržana, bila je u vezi s muškarcima koji su bili malo stariji od nje, ali njezina veza s Jonathanom, koji sada ima 59 godina, bila je izrazito jedinstvena. Od prvog susreta među parom je uspostavljena duboka povezanost. U samo petnaest dana razmjene poruka i iskrenih razgovora pokazalo se da su oboje potpuno zaljubljeni jedno u drugo. Unatoč negodovanju njezinih roditelja, njegove su kćeri srdačno prigrlile Roksanu i primile je u svoj život.

U obližnjoj gradskoj općini, samo nekoliko dana nakon njegove prosidbe u srpnju 2021., izmijenili su zavjete u iskrenoj ceremoniji. Gledajući unaprijed, željno očekuju povećanje svoje obitelji. Njegovo me bogatstvo nimalo ne privlači, a njegove godine nemaju nikakvog značaja. Sigurna sam da je on moj suđeni partner. Naš odnos je dokaz da godine nemaju nikakav značaj. Kad nekoga istinski voliš, ne bi trebalo biti rezervi. Željno iščekujem putovanje na koje ćemo zajedno krenuti. Unatoč mogućnosti njegovog skorog umirovljenja, i dalje mi je privlačan, potvrđuje ona.