Između Saše Popovića i Suzane Jovanović velika je razlika u godinama. Saša Popović i Suzana Jovanović u javnosti slove za jedan od najskladnijih parova. Unatoč tome što su u braku više od dvadeset godina, njihova se imena nikada nisu povezivala u izvanbračne veze. Njegova verzija koju ljudi vide na televiziji potpuna je suprotnost onoj kod kuće! U profesiji cijeni preciznost, temeljitost, red i disciplinu. Međutim, u našem kućanstvu ja preuzimam vodstvo! On je tako draga i nekomplicirana osoba…

  • Kad spojimo svoje izuzetne kvalitete, nema napetosti; bez muke se dogovorimo u roku od nekoliko sekundi – rekla je Suzana jednom prilikom o svom supružniku. Suzana je otkrila da on ima sklonost tvrdoći i strogosti u pristupu poslu, poput bika u ringu. Međutim, ja ga mogu umiriti. To je jednostavno njegova priroda; ne zamjera, a njegov se bijes brzo raspršuje. Može pokazivati ​​impulzivne reakcije i brzo ih zaboraviti unutar sat vremena. Da vratim ravnotežu, skuham mu šalicu kave, pripremim doručak, upustim se u razgovor i stvari se vrate u prijašnje stanje. Kroz mlade godine Sašino se ime često povezivalo uz brojne poznate žene. No, opće je poznato da je uz Suzanu otkrio sve što je poželio. Iako je u javnosti gotovo pedeset godina i prije nekoliko godina otišao u mirovinu, Saša Popović, koji će 24. travnja proslaviti 70. rođendan, ne može se pripisati godinama.

Ne samo da izgleda nevjerojatno mladoliko, već je živahni i energični kreativni direktor Granda i dalje u besprijekornoj formi. Njegov zarazni entuzijazam nikada nije jenjavao, zbog čega su mnogi povjerovali da je značajno mlađi od svojih godina. Unatoč primjetnoj razlici u godinama, teško je ikome povjerovati da njegova zanosna supruga djeluje puno mlađe od njega, jer nitko ne bi ni posumnjao da je zapravo 14 godina stariji. Saša je izrazio oduševljenje Suzaninim izgledom, istaknuvši kako ona uvijek izgleda dobro, čak i ujutro.

  • Naglasio je kako se ne radi samo o videima, već ona u tim trenucima posebno zablista. Iznenađujuća razlika u godinama između Saše i Suzane, koja je ostala nepoznata, skrivena je tajna iza njihovog imidža savršenog para. Saša Popović, rođen 1954. u Novom Sadu, odrastao je u parohijskom domu uz Nikolajevsku crkvu u kojoj je služio njegov djed. Živeći s bakom i djedom, roditeljima i starijom sestrom, Saša je opisan kao veselo i nestašno dijete, a opet poslušno. Iako je uživao igrajući nogomet, škola nije bila njegova šalica čaja. Njegova omiljena zabava u djetinjstvu bile su klikeri, igra koju je nastavio igrati čak i tijekom srednjoškolskih godina. Međutim, njegova prava strast bila je nogomet. Provodeći nebrojene sate na obližnjem igralištu, Saša bi s oduševljenjem napucavao loptu. U dobi od osam godina otac ga je upoznao s njegovom prvom igrom nogometnog kluba Vojvodina, što je izazvalo doživotnu opsesiju tim sportom.

Saša je nekoliko godina posvetio treninzima s Vojvodinom u želji da postane profesionalni igrač. Unatoč tome što je potjecao iz glazbeničke obitelji, a otac mu je bio talentirani gitarist, pijanist, violinist i pjevač na Radio Vojvodini, Sašin otac se nadao da će on svirati harmoniku. Godine 1964. odlučio mu je kupiti harmoniku i upisati ga u nižu glazbenu školu. Zajedno bi provodili nebrojene sate trenirajući kod kuće, iako je Saša potajno žudio pridružiti se prijateljima u igranju nogometa.

  • Unatoč svojim raznolikim interesima, Saša je kao učenik u osnovnoj školi bio izvrstan učenik. Po završetku osnovne škole upisuje se u prestižnu gimnaziju „Jovan Jovanović Zmaj“. Tijekom njegove prve godine u gimnaziji profesor glazbe se raspitao svira li neki učenik neki instrument, jer je škola planirala osnovati orkestar. Saša se neodlučno javio, nadajući se da će tako izbjeći određene lekcije. No, pokazalo se upravo suprotno – probe su bile zakazane nakon redovne nastave. Ključni trenutak dogodio se na satu povijesti kada je učiteljica zamolila Sašu da pokaže svoje glazbeno umijeće. Izveo je zadivljujuće obrade popularnih starogradskih pjesama poput “Tamo daleko”, “Na te meslim” i “Što se bore misli moje”.

Njegov nastup ostavio je u čudu i profesora i njegove kolege. Od tada Saša postaje sastavni dio školskog orkestra, sudjeluje na raznim nastupima i natjecanjima. Istovremeno, u dobi od 17 godina, osnovao je mali orkestar uz rođaka i prijatelja. Njihovi su nastupi u početku bili ograničeni na rođendane i obiteljska okupljanja, ali njihov je talent zaokupio pozornost drugih. Nakon svadbenog nastupa dobili su pozivnice da zabavljaju goste na raznim drugim proslavama.

  • Godine 1973. završio je školovanje i, po očevoj želji, upisao Pravni i Ekonomski fakultet u Novom Sadu. Međutim, sve veći broj glazbenih obveza natjerao ga je da napusti svoju strast prema nogometu. Kad je bio suočen s izborom između profesionalnog ugovora s Nogometnim klubom Vojvodina i bavljenja glazbom, srcem je izabrao ovo drugo. Unatoč tome što je uspio završiti prvu i drugu godinu fakulteta, već je shvatio da je njegov pravi poziv glazba. Pripremajući se nekoliko mjeseci, skupio je hrabrosti obavijestiti oca o svojoj odluci. Iako isprva zatečeni, roditelji su pokolebani nakon što su svjedočili njegovom glazbenom umijeću tijekom nastupa u novosadskom hotelu “Putnik” na kraju su ga odlučili podržati.