Suzana Mančić je bila zaštitno lice malih ekrana sedamdesetih i osamdestih u Jugoslaviji. Njen lik je znao svako i svi su jeobožavali. U bivšoj državi nosila je titulu najomiljenije voditeljke, poznata po ulozi u izvlačenju srećnih brojeva na lutriji. Porodice bi se okupljale oko svojih malih ekrana kako bi bacile pogled na ovu zadivljujuću ljepotu. I u sedmoj deceniji Suzana Mančić nastavlja da zrači karizmom i održava uglađeni izgled. Ona prihvaća transparentnost, otvoreno razgovarajući o svojim kozmetičkim procedurama i prehrambenim preferencijama.

 

Međutim, čak i neko toliko cijenjen kao Suzana Mančić doživljava trenutke nezadovoljstva svojim odrazom u ogledalu. U svom posljednjem susretu s ovim osjećajem, shvatila je da je njena težina premašila željenu figuru za nevjerovatnih 15 kilograma. Pa ipak, uprkos svemu, divan i ukusan doručak Suzane Mančić ostaje stalni izvor iščekivanja.

Vođena nepokolebljivom odlučnošću, čvrsto je odlučila da skine nekoliko kilograma i zapanjujuće je postigla svoj cilj u roku od nekoliko sedmica.

Za početak dana uživam u revitalizirajućoj šolji limunade, savršeno nadopunjenoj pažljivo odabranim nizom dodataka koji me opskrbljuju potrebnim hranjivim tvarima i mineralima. Ovaj ritual se bez greške ponavlja tokom mog podnevnog obroka.

 

Tokom svog puta mršavljenja, Suzana je podijelila detalje svojih prehrambenih navika, ističući značaj koji je pridavala večeri kao zadovoljavajućoj nagradi. Njen večernji obrok se obično sastojao od izdašne porcije mešane zelene salate uparene sa ribom ili odreskom. Iako je zadržala svoj uobičajeni izbor za ostatak obroka, postojao je jedan poseban obrok koji je za nju imao poseban značaj.

Svojom objavom na Instagramu ponudila je blagi podsjetnik svojim pratiocima da oni koji se posvete teškom radu ne moraju brinuti da će ostati gladni. Nadalje, stavila je veliki naglasak na značaj doručka i pozvala svoju publiku da nikada ne previdi njegovu važnost.

  • Da biste svoj dan započeli s prekrasnim i zadovoljavajućim iskustvom, ne tražite dalje od ukusnog doručka Suzane Mančić. Svojom kulinarskom stručnošću, ona vješto sređuje hranljiv i obilan obrok uparujući kajganu na tostirani kruh. Ne zanemarimo ni osnažujući dodir salate od krastavca i paradajza, osvježavajućeg priloga koji se besprijekorno slaže s okusima glavnog jela.

Posuda s kiselim vrhnjem služi kao dokaz posebnosti koju dodaje doručku, omogućavajući vam da uživate u divnom zalogaju, a da pritom sačuvate njegov predivan okus.

 

biografija:

Tokom školovanja, uspostavila je romantičnu vezu sa direktorom Energoinvesta i zajedno su živeli u Kuvajtu. Nažalost, njihova veza je prekinuta nakon godinu dana, zbog čega se Suzana vratila u Beograd. Podstaknuta željom za samopouzdanjem, prihvatila je niže plaćene pozicije poput davanja glasova za crtane filmove i reklame na RTS-u. Ubrzo se pojavila uzbudljiva šansa da vodi emisiju “Loto”, koja ju je u trenu izbacila u centar pažnje.

Suzana je, uprkos svom usponu do slave, uspela da zadrži svoju prizemnu prirodu, a to nije uticalo na njen nivo popularnosti. Obožavatelji su je preplavili obiljem pisama i čak joj predstavili raskošne ponude poput odmora i poljoprivredne opreme. Suzana se 1989. godine udala za Nebojšu Kunića, koji je slučajno bio bubnjar nekadašnjeg benda Sedmorica mladih, što je označilo njegovu treću bračnu zajednicu. Nakon što su prošle tri godine, u svoje živote su primili ćerku po imenu Teodora.

Usred krize popularne muzike, Nebojša se fokusirao na lične stvari. U jeku rata, Suzana i njena kćerka su potražile utjehu u Limasolu i Moskvi, posebno na Kipru, kako bi izbjegle osjećaj izolacije. Kako bi obezbedila društvo svom detetu, Suzana je donela odluku da na svet donese još jedan život, 1995. godine rodila Nataliju. Suzanina majka, koja nije poznavala ruski jezik, pratila ju je u Moskvu kako bi pružila podršku i pomoć oko dece. Posle osam godina braka, par je doneo zajedničku odluku da raskine svoju zajednicu, zbog čega se Suzana vratila u Srbiju.

Brakorazvodni postupak pokrenula je Suzana, potaknuta Nebojšinim bezdušnim primedbama o njenom izgledu i godinama, insinuirajući da bi bila nepoželjna ako mu ne postane žena. Ova faza njenog života bila je zasjenjena dubokim osjećajem tuge, zbog čega je potražila savjet psihologa. Godine 2000. Suzana je ušla u romantično partnerstvo sa Grkom po imenu Simeon – Simom Ocomokosonom.

  • U početku je razmišljala da se preseli u Atinu i povede svoju decu, ali je kasnije promenila mišljenje. Suzana je izjavila da Simeon odstupa od njenih uobičajenih preferencija, ali su je svojom naklonošću, intenzitetom i divljenjem osvojili. Godine 2004. Suzana je hrabro odlučila da se nađe na naslovnoj strani srpske verzije magazina “Plejboj”. Iako je u mladosti imala slične prilike, Suzana se suzdržavala da ih prihvati zbog uticaja tradicionalnog oca i pretpostavljenih.

Iako se nadala da će svoj 60. rođendan proslaviti nastupom striptiza, ta težnja je ostala neostvarena. Dok je bila šefica panela za audiciju “Playboy Bunny”, jasno je dala do znanja da će stati iza svoje ćerke ako odluči da učestvuje u takmičenju. U ljeto 2012. godine, Suzana i Simeon su doživjeli tešku zakrpu u vezi, što je dovelo do privremenog rastanka. Ipak, do kraja godine uspješno su se pomirili i riješili sukobe.