Vladislav Tjulpanov je od djetinjstva sanjao da će osvojiti srce Katje Sambuke, a taj san mu se konačno i ostvario. Jedinstvena ljubavna priča zauzima središnje mjesto u kojoj mladić ostvaruje svoj san iz djetinjstva.

Konkretno, Vladislav Tjulpanov (18), sin pokojnog ruskog senatora Vladima Tjulpanova, kojeg je upoznao kada je imao samo 8 godina Zapanjujuće fotografije zvijezde filmova za odrasle Katye Sambuke (32 godine), koja je bila oduševljena od trenutka. Iako je tada imao samo osam godina, Vladislav je bio očaran četrnaest godina starijom Katjom. Zaljubljenost je trajala sljedeće desetljeće dok Vladislav nije skupio hrabrosti obratiti joj se na Instagramu. Nije očekivao njezin odgovor, pa kad ga je odgovorila, njegova je radost bila opipljiva. Deset godina Vladislav je bio očaran Katjom. No, tek je nedavno skupio hrabrosti i javio joj se putem Instagrama.

Nije očekivao odgovor, pa kad ga je dobila, njegova je radost bila opipljiva. Nakon što sam postao poznat, samoinicijativno sam joj slao laskave poruke na Instagramu, ali nisam očekivao nikakav odgovor. Pretpostavljam da, poput većine slavnih osoba, njezinim računima na društvenim mrežama upravlja pomoćnik. Ostao sam zaprepašten kada sam od nje dobio osobni odgovor: „Hvala.Dobro došli na moju osobnu stranicu.“ To je označilo početak našeg dopisivanja putem Instagrama, koje smo, kako je Tjulpanin junior potanko opisao, napokon imale priliku učiniti u 2022 Upoznali su se krajem travnja 2011., a o ovom incidentu izvijestio je i Daily Star. Vladislav je istaknuo da je njegov san iz djetinjstva bio nezamisliv san o susretu sa slavnom Katjom, ženom koja je osvojila fantazije muškaraca. No, 22. travnja 2022. njihov je susret postao stvarnost, a novopečeni mladić je bez oklijevanja prigrlio svoje troje djece. Međutim, javnosti je bilo nemoguće ne primijetiti da je njihova veza trajala manje od dvije godine, što govori da je on imao samo 16, a ona 30 godina kada su se upoznali.

Nakon što smo toliko vremena proveli zajedno kad smo se prvi put sreli, bilo je očito da smo nerazdvojni. Tijekom naše 20-mjesečne veze, Katjinu djecu sam grlio kao svoju. Čvrsto vjerujem da bi svaki pristojan muškarac trebao to učiniti i odbiti zabijati klin između žene koju voli i njezine djece. Samo oni kojima nedostaje snage i integriteta usude se reći “ovo nije moje dijete” i tako izbjeći svoju odgovornost. Kao što je jedan mladić prikladno rekao, ti ljudi ne razumiju pravo značenje ljubavi prema svom partneru.

Dok se par prilagođavao novom zajedničkom životu, Vladislav je više puta naglašavao da je prijašnji posao njegove partnerice bio erotska fotografija, a ne filmovi za odrasle, te ju je uvjeravao da ga njezina prošlost ne zanima. Mladić je izrazio zadovoljstvo u druženju s Katyom i njezinom djecom, istaknuvši kako se njihove zajedničke aktivnosti ne razlikuju od onih drugih obitelji. Često šeću i putuju, a nedavni posjet cirkusu bio je vrhunac. Njihova veza i normalan obiteljski život donijeli su mu veliku radost.