Ljubica Komlenić dugi niz godina pokazuje svoje iznimne kulinarske sposobnosti pripremajući ukusna jela ekskluzivno za Novaka Đokovića i njegovu obitelj. Iako je iz Vojvodine, veći dio života provela je u Italiji, gdje je postigla velike uspjehe na kulinarskom polju.

Njezina neusporediva stručnost u pripremi hrane i jedinstvene kulinarske kreacije stekle su globalno priznanje, što ju je na kraju dovelo do cijenjenog položaja odgovornog za zadovoljavanje prehrambenih potreba slavne tenisačice. Susret Ljubice i Novaka Đokovića dogodio se prije šest godina na Prvenstvu u Rimu. U ovoj priredbi Ljubica je vješto vodila veliki tim kuhara koji su pomno osmislili obroke za natjecatelje i uvažene goste. Zaintrigirani imenom ispisanim na njezinoj uniformi, Dokovichi su je pitali za njezino podrijetlo, čime je započelo njihovo trajno prijateljstvo.

Ljubica je pohvalila Novaka Đokovića kao izvanrednog čovjeka i napomenula da svoju nepokolebljivu podršku njemu temelji isključivo na njihovom iskrenom prijateljstvu. Unatoč preprekama s kojima su se susretali, njihova je veza potrajala i ostala čvrsta. Ljubica trenutno radi kao Michelinova koordinatorica za Italiju, radi s renomiranim kuharima i slastičarima te aktivno sudjeluje na cijenjenim natjecanjima i događanjima. Nowakovi izbori prehrane poznati su po svojoj preciznosti. Ljubica je specijalizirana za ukusne vegetarijanske verzije omiljenih balkanskih klasika poput salme i ćevapa. Novakov plan prehrane usredotočen je na hranjivu hranu, uključujući mnogo povrća, sjemenki, orašastih plodova i kvinoje.

Svaki obrok pažljivo je osmišljen kako bi zadovoljio njegove specifične prehrambene potrebe i potaknuo ga prema njegovim sportskim snovima. Novakova dnevna prehrana sastoji se od hranjivog doručka od organske zobene kaše, svježeg voća i hranjivih sjemenki. Tijekom dana uživa u zalogajima poput avokada i tune, dok se ručak sastoji od bezglutenske tjestenine i raznog šarenog povrća. Za večerom središnje mjesto zauzimaju riba i osvježavajuće salate. Uz nepokolebljivu predanost i kuharsko umijeće, Ljubica brine da svako jelo koje pripremi za Novaka bude ispunjeno ljubavlju i prekrasnim okusima njegove tradicije. Ljubica Komlenić primjer je vješte i strastvene kuharice, koja je surađivala s poznatim imenima poput Novaka Đokovića iu svom je poslu. To je bio izniman uspjeh. Njezino izvanredno putovanje nadahnulo ju je da cijeni umjetnost kuhanja i važnost ustrajnosti u potrazi za svojim snovima.