Niz razvoda je u posljednja dva mjeseca potresao srpsku estradu i već padaju opklade ko je  sljedeći na redu. Međutim najveći šok u avnosti je izazvalo saznanje da Dragana Mirković uopšte nema bajan brak kako se to predstavljalo. Činjenica da su ona i Toni živjeli u pravom dvorcu je pridonosila narativu bajke koja to očito nije bila.

  • U iznenađujućem preokretu, poznata folk pjevačica Dragana Mirković nedavno je dospjela na naslovnice sa saopštenjem za medije u kojem je otkrila svoju odluku da raskine 24-godišnji brak sa Tonijem Bijelićem. Ova objava je šokirala mnoge, jer se njihova veza smatra jednim od najuzornijih sindikata u industriji zabave.

Boraveći u samoći unutar zidina dvorca Ebenfurt, koji se nalazi u blizini Beča, Dragana Mirković, koja je nedavno izazvala pometnju otkrivši svoju rastanak sa Tonijem Bijelićem, sada prihvata samostalnu egzistenciju. Posljednje tri godine ona je vodila odvojen život od svog bivšeg supružnika, a nakon raskida njihove veze, on joj je dodijelio vlasništvo nad sjajnim imanjem. U nedavnom razvoju događaja, poznata pjevačica snimila je svoj debitantski muzički spot u granicama svog austrijskog prebivališta.

Kako su djeca letjela u kokošinjcu i sada borave u pojedinačnim stanovima u Beču kako bi nastavila školovanje, njen sin se ponovo vratio da joj pruži društvo.

Marko Bijelić je nakon izjave o razvodu pokazao odanost majci tako što je po povratku u dvorac prestao da prati oca na Instagramu. Očigledno je da Dragana sada traži čvrstu podršku svog užeg kruga, a njen sin je nedvosmisleno pokazao svoju nepokolebljivu posvećenost da stane na njenu stranu bez ikakvog oklevanja.

 

  • Svojom neodoljivom privlačnošću i upečatljivim izgledom, ne čudi što u mladosti od 24 godine plijeni pažnju osoba suprotnog spola. Flota luksuznih vozila koja posjeduje služi kao opipljiv dokaz njegovih dostignuća, dok njegova posvećenost fizičku spremnost jasno pokazuju njegovi stalni odlasci u teretanu. Pored brojnih talenata, on takođe pokazuje svoje pijaniste i nepokolebljivu posvećenost kao student na prestižnoj instituciji. Marko je nedavno na svom Instagram profilu otkrio neke fascinantne uvide u svoj život.

S obzirom na Draganinu cenjenu reputaciju renomirane pevačice u regionu, svaka pomoć u vođenju poslovanja i održavanju sajta je veoma cenjena. Odgovornosti vezane za to da budete zvezda Draganinog kalibra imaju veliki značaj, a očigledno je da Marko poseduje potrebne veštine i znanja u ovim domenima.

Čim je stigao u Ebenfurt, nije gubio vrijeme da se prijavi. Kada je uključio laptop, na ekranu se odmah pojavila stranica sa Draganinim nastupima.

Tokom burnog i teškog perioda koji obično prati raspad braka, majka služi kao primarni stub podrške, pružajući nepokolebljivu pouzdanost. Čvrsto vjerujemo da je majka po povratku u dvorac doživjela nevjerovatan osjećaj oduševljenja.

 

biografija:

Proslavljena svojim očaravajućim narodnim melodijama, Dragana Mirković, poznata srpska pevačica, oduševila je slušaoce svojim top listama kao što su “Spasi me samoće”, “Ruže cvetaju samo u pesmi”, “Kad bih znala kako mnogo žudim“, „Jelen poljubac jelena“ i „Cvete Moj“ uz brojne druge. Sa datumom rođenja 18. januara 1968. godine u Požarevcu, Beč od kasnih 1990-ih naziva svojim domom.

Toni Bijelić, preduzetnik, njen je suprug, a ponosna je što je majka dvoje djece, sina Marka i kćerke Manuele. Zaista je izvanredno da je svoj debitantski singl lansirala sa nepunih 15 godina i brzo postala najmlađa senzacija na muzičkoj sceni bivše Jugoslavije. Tokom svog slavnog putovanja, kreirala je više od 20 albuma, sa impresivnom distribucijom od 700.000 nosača zvuka.

Njen izuzetan talenat priznao je i Udruženje radio stanica Srbije, koje ju je 1993. godine proglasilo pevačicom decenije. Pored toga, dijaspora u Saveznoj Republici Jugoslaviji (SRJ) ju je prihvatila kao drugu najomiljeniju osobu. Osvojivši brojne prestižne nagrade, kao što je veoma traženih devet Oskara popularnosti, a bugarska televizija “Balkanika” 2008. godine proglasila je najpoznatijom pevačicom na Balkanu, učvrstila je svoju poziciju cenjene umetnice.

Sa publikom koja je dosezala i do 50.000, njeni koncerti su bili zaista izuzetni događaji. Jedna posebna emisija u Leskovcu tokom 2018. godine ostavila je trajan utisak, jer se zapanjujućih 80.000 odanih fanova okupilo da bi podelili čaroliju njenog nastupa. Pored muzičkih poduhvata, odvažila se i na područje glume, preuzela glavnu ulogu u filmu “Sweet Dreams” i pokazala svoj talenat u dvije austrijske produkcije.

Rođena 1968. godine u Požarevcu, Dragana Mirković se priseća svog divnog odrastanja u mirnom selu Kasidol, nedaleko od Požarevca. Sa bakom i dedom, roditeljima i starijom sestrom Dušicom kao čuvarima, često je tokom intervjua razmišljala o svom radosnom i bezbrižnom detinjstvu. Iako je čeznula da postane turistički vodič koji govori engleski, pronašla je utehu u melodijama usne harmonike svog dede Dragutina, uprkos tome što je volela muziku uživo.