Saša Popović je jedan od najmoćnijih ljudi u muzičkoj industriji ne samo u Srbiji nego i u cijeloj regiji. Iako se zvanično penzionisao bilo mu je dosadno pa je odlučio da se vrati u Zvezde Granda kao umjetnički direktor i voditelj. Poznato je da Saša svoju suprugu Suzanu naprosto obožava i da joj isspunjava svaku želju.

Saša Popović i Suzana Jovanović svoj su način života osmislili prema mogućnostima koje im stoje na raspolaganju. Oduvijek su transparentno govorili o svom financijskom stanju, a njihov bogat imovinski portfelj, impresivna kolekcija vozila u vlasništvu “Grandovih” rukovoditelja i modni ansambli svjedoče o njihovom imućnom položaju.

  • Saša Popović nedavno je u svojoj rezidenciji na Bežanijskoj kosi pružio uvid u svoju svakodnevicu, osvijetlivši što znači jedan tipičan dan.

“Ja sam samo običan obiteljski čovjek, živim normalnim životom kao i svi ostali u mom susjedstvu. Suzana i ja dan počinjemo oko 8 ili 9 ujutro, uživajući u finom doručku dok listamo novine, časopise i portale s vijestima na internetu. pratimo najnovija ažuriranja. Također uživamo u gledanju jutarnjeg programa kao dio naše rutine.

 

Kada sam uključena u produkciju “Zvezda Granda”, ima puno aktivnosti dok planiramo i pripremamo outfite. No, danima kada ne snimam, jednostavno se obučem i s prijateljima odem u grad. Obično uživamo u zajedničkom obroku, bilo u restoranu ili kod kuće, gdje naša vješta domaćica priprema ukusnu hranu. Iako priznajem da je moja supruga također fantastična domaćica, pružanje ruku oko kuće ima veliki značaj za mene.”

Saša je ispričao kako se njegov idealan dan sastoji od kvalitetno provedenog poslijepodneva s najdražima, nakon čega slijedi ležerna večer prepuštena omiljenoj zabavi gledanju sporta na televiziji, posebice nogometa i košarke. Ova rutina mu omogućuje da zadrži osjećaj normalnosti i opuštenosti u svom životu.

Nasuprot tome, Suzana i njezina kći Aleksandra imaju jak afinitet prema shoppingu, što je rezultiralo time da su njihovi ormari prepuni niza dizajnerskih stvari.

Biografija:

Aleksandar Saša Popović, renomirani srpski glazbenik i harmonikaš, idejni je tvorac benda Slatki greh i direktor cijenjene produkcijske kuće “Grand”. Rođen je 24. travnja 1954. u Novom Sadu, a od 1996. godine živi i umjetnički se bavi u Beogradu. Godine 1997. stupio je u brak s cijenjenom folk pjevačicom Suzanom Jovanović, a zajedno su 1999. godine dočekali kćer Aleksandru.

  • Popović je svim srcem prigrlio Suzanina sina Danijela iz njezina prethodnog braka kao svoje dijete. U dobi od 10 godina Popović je prvi put otkrio svoju strast prema harmonici, a sa 16 je zajedno sa svojim prijateljima osnovao svoj inauguracijski orkestar. Od 1976. godine predano se bavi profesionalnom glazbenom karijerom, osnivajući grupu Lira show.

Dana 6. travnja 1980. Fahreta Jahić, nadaleko poznata kao Lepa Brena, udružila je snage s Popovićevim orkestrom osvojivši publiku jedinstvenim i zadivljujućim izvedbama, a posebno objavom njihove uspješnice “Čačak, Čačak” 1981. godine.

Godine 1982. Lepa Brena i Slatki greh objavili su debitantski album pod nazivom “Čačak, Čačak”, a nedugo zatim i drugi album “Mile voli disko”, oba pod izdavačkom kućom PGP RTB. Ti su albumi sadržavali popularne pjesme poput “Dama iz Londona” i “Duge noge”, koje su stekle ogromnu popularnost.

Pjesma “Sitnije, Cile sitnije” bila je prijavljena na jugoslavenski izbor za pjesmu Eurovizije, a iako nisu pobijedili, postala je veliki hit. Tijekom desetljeća, Lepa Brena i Slatki greh intenzivno su nastupali diljem bivše Jugoslavije, ispunjavajući velike dvorane u Beogradu, Zagrebu, Skoplju, Sarajevu i Ljubljani. Brzo su postali nacionalni idoli i prikupili značajan broj sljedbenika među jugoslavenskom dijasporom diljem svijeta.