Od kada je uplovio u vezu sa Cecinom kćerkom Anastasijom Nemanja Gudelj je postao jako intere4santan domaćoj javnosti. U cijelu priču je uvučea i nejgova porodica a jako puno se pisalo o netrpeljivosti između Tase i Nemanjine majke Olivere i sestre Vanje. Međutim nedavna objava fudbalera je pokazala da su se ti odnosi popravili.

  • Fotografija koju je nogometaš Seville podijelio 8. ožujka privukla je pažnju poznavatelja veza između obitelji Ražnatović i Gudelj i ostala vidno iznenađena.Istovremeno zauzimajući isti prostor i trenutak, supruga, majka i sestra Nemanje Gudelja stoje kao tri najznačajnije žene u njegovom životu.

Usred glasina koje su kružile prije nekoliko mjeseci, a koje su upućivale na potencijalnu netrpeljivost, pokazalo se da su ratne sjekire koje su postojale zaista zakopane, jer se Nemanja zaljubio u zanosnu kćer Cece Ražnatović.

Šuška se da je Olivera Gudelj izrazila nezadovoljstvo ljubavnom partnericom svog sina, zbog čega su ona i njezina kći Vanja napustile Sevillu i vratile se u Nizozemsku, gdje su nekada živjeli. Vrijedi napomenuti da nije prisustvovala vjenčanju svog sina.

Prema tvrdnjama upućenih, Olivera nikada nije imala namjeru suprotstaviti se snahi; nego je jednostavno željela da se poštuju obiteljska načela zajedništva, bliskosti i predanosti vjeri.

 

Tijekom nedavnog svetog čina, Nemanjine pričesti, Anastazija je pokazala da može ispuniti sva tri uvjeta jer je tom događaju prisustvovala uz svoju svekrvu.

  • Podrijetlom iz obitelji koja visoko cijeni vjeru, tradiciju i običaje, mladi pjevač utjelovljuje te vrijednosti. Osim toga, Gudeljevi su imali aktivnu ulogu u osnivanju srpske parohije u Marbelji.

Gotovo dva desetljeća imao sam privilegiju poznavati Nebojšu i Oliveru, još dok su im djeca bila još mala. Uvijek su vodili miran život, pružajući obiteljski tretman svima na koje su nailazili unutar crkvene zajednice. Tijekom svog boravka u Nizozemskoj, njihova su djeca dolazila na bogoslužje, donoseći neizmjernu radost svima nama, kako je ispričao njihov bivši svećenik.

On je dodao da je evidentno da je ova porodica zaista časna i čestita, koja je svoje nasljednike odgajala u snažnoj privrženosti pravoslavlju, čestitosti i skromnosti, ističući i važnost očuvanja srpske tradicije i kulture.

Anastasija Gudelj snalazi se u strogim pravilima koje je postavila njezina svekrva, a čini se da se s tim pravilima slaže i partnerica njezina sina.

Biografija:

Nemanja Gudelj, profesionalni nogometaš iz Srbije, trenutno pokazuje svoje vještine kao vezni igrač španjolskog kluba Sevilla i srpske reprezentacije. Rođen 16. studenog 1991. u Beogradu, sada živi i radi u Sevilli. Nemanjinu strast prema lijepoj igri prenio je njegov otac Nebojša Gudelj, koji je imao blistavu karijeru igrajući za trebinjski Leotar, beogradski Partizan, španjolski Leganes i rotterdamsku Spartu.

Nemanjine formativne godine provele su u nogometnom klubu NAC Breda, gdje je 2009. godine potpisao svoj prvi profesionalni ugovor. Tijekom svog boravka tamo, upisao je 79 nastupa i postigao osam golova prije nego što je dvije sezone prešao u AZ Alkmaar, nakon čega je uslijedilo razdoblje u Ajaxu i u Kini. Godine 2019., dok je bio na posudbi u lisabonskom Sportingu, Nemanja je trijumfirao u portugalskom i Liga kupu.

  • Od 2019. sastavni je dio momčadi Seville, pomažući im da osiguraju dva naslova Europske lige do kolovoza 2023. Nemanja s ponosom predstavlja srpsku reprezentaciju od 2010. Nemanja Gudelj, rođen u Beogradu 1991., pokazao je svoje vještine na svjetske pozornice na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. Njegov otac Nebojša Gudelj, nekadašnji nogometaš Trebinja, nogometni je put započeo u Leotaru, a potom je igrao za Partizan, Logroniec, Leganec, Bredu i Spartu Rotterdam.

Obitelj se zbog Nebojšine karijere preselila u Nizozemsku, a tamo je Nemanja prvi put kročio na nogometne travnjake Brede. Skoro cijelo desetljeće, od 2001. do 2010. godine, usavršavao se u omladinskom pogonu ovog kluba. Očevim stopama krenuo je i Nemanjin mlađi brat Dragiša, koji je rođen i odrastao u Bredi, te se isticao u nogometu. Pridružio se juniorskoj momčadi Ajaxa, a trenutno igra kao lijevi bek za španjolsku Cordobu. Iako ima nizozemsko državljanstvo, Dragiša predstavlja Srbiju od 2013. godine.