Saga o braku Jelene Karleuše i Duška Tošića koja još traje nema naznaka da će uskoro dobiti epilog.Poznati par posljednje dvije godine marljivo se nosi s izazovima u vezi koju karakteriziraju stalne napetosti. Zbog toga ostaje neizvjesno hoće li pop diva i nogometaš na kraju ipak odlučiti službeno raskinuti brak ili pronaći način da prebrode probleme i pomire se. Duško se po ovom pitanju uopšte ne oglašava.

 

JK i Duško poduzimaju aktivne mjere kako bi umanjili utjecaj ovog dugotrajnog procesa na njihovu obitelj.Atina i Nika, Tošićeve kćeri, vode privilegovan život i održavaju redovne kontakte sa ocem. Često posjećuju njegovu rodbinu i cijene kvalitetno provedeno vrijeme zajedno. Veza koja je već dvije godine predmet lupe je ona koju njeguju Karleuša i Duškova rođena sestra Katarina.

Njihova je veza bila iznimno jaka, što se očitovalo kroz zajedničko objavljivanje fotografija te duboku ljubav i međusobno poštovanje koje su dijelili jedno prema drugome. Unatoč izostanku bilo kakve netrpeljivosti među njima, o čemu svjedoči Katarinino gotovo javno izlaženje, sestra Duška Tošića suzdržala se od javnih objava o vjenčanju i bilo kakvih izjava koje bi mogle potaknuti nagađanja. Naime, nije ni spomenula vlastitog brata.
Nekoć je njihova veza bila čvrsta, obilježena čestim posjetama i zajedničkim ljetima. Međutim, ti dani sada su daleko sjećanje. Štoviše, otkako se počelo šuškati da se Duško Tošić razvodi od Jelene Karleuše, njegova rođena sestra Katarina odlučila je prestati pratiti svoju snaju na Instagramu. Zanimljivo je da je odlučila ne ukloniti njihove zajedničke fotografije.

Katarina je danas u javnom prostoru otvoreno razgovarala s Duškom. Zajedničkom slikom čestitala mu je 39. rođendan. Ostaje neizvjesno pitanje hoće li i Jelena, Duškova zakonita supruga, to učiniti.