Premijera filma “Nedelja”, koji prikazuje život proslavljenog pjevača Džeja Ramadanovskog, privukla je mnoštvo javnih osoba o čijim se pojavljivanjima na crvenom tepihu i dalje priča. Na premijeri se mogao vidjeti blistav niz moderne odjeće i elegantnih kompleta koji su plijenili pažnju svih posjetitelja. Ipak, Ceca i Anastasija Ražnatović bile su te koje su, uz glumce u filmu, pokupile najznačajnije reakcije. Tu je bila i Bogdana ali nije došla sa njima nego sa svojim prijateljicama što je mnoge iznenadilo.

 

Folk diva i njezina kći napravile su hrabar modni odabir dekoltiranim i širokim odijelima, a cijena njihovih torbi i dodataka dovoljna je da vas ostavi u čudu. Na premijeri se pojavila još jedna frakcija obitelji Ražnatović. Bogdana, supruga Veljka Ražnatovića, pobrinula se da ovaj značajan događaj ne izostane, iako je na drugom mjestu. Odmah iza nje, plašljivo je stajala Helena Ocokoljić, kći Lidijine, Cecine sestre.

Anastasijina mlađa sestra, Helena, često se opisuje kao njezina polarna suprotnost, što se još jednom pokazalo točnim s obzirom na njihovu razliku u godinama od šest godina. Helenin dolazak bio je osjetno skromniji od ostalih uzvanika te je zaokupio pozornost svih prisutnih.

Za udobno filmsko iskustvo odlučite se za opuštene hlače u kombinaciji s pamučnom majicom kratkih rukava i biciklističkom kožnom jaknom ukrašenom krznenim rubom. S obzirom na averziju prema medijskoj pažnji, kći Lidije Ocokoljić nedvojbeno nije bila zainteresirana skretati previše pozornosti na sebe tijekom ovog javnog okupljanja. Ne samo da je ovaj ansambl primjeren njezinoj dobi, već je i savršen za svaku kinematografsku prigodu, bila ona premijera ili ne.