Otkako je preuzela ulogu prve dame Srbije, Tamara Vučić izazvala je veliki interes javnosti. Poznata je činjenica o njezinom braku s predsjednikom Aleksandrom Vučićem 2013. godine. Ipak, detalji o njezinom životu prije nego što je postala gospođa Vučić relativno su oskudni.

 

Nakon uspješno završenog studija na Fakultetu političkih znanosti, diplomirala je. Tečno govori engleski i francuski, a svoju je stručnost dodatno unaprijedila diplomom na Diplomatskoj akademiji Ministarstva vanjskih poslova. Od 2010. radi kao savjetnica u istom ministarstvu, koristeći svoje znanje i vještine za pružanje vrijednih smjernica.

Tamara Vučić, cijenjena prva dama Srbije, čarobnom  prezentacijom i stajlingomosvojila je prisutne na očaravajućem Svetosavskom balu u Beču. Sinoć je u dvorcu Hofburg održan godišnji Svetosavski bal, na kojem je prisustvo prve dame Srbije ostavilo upečatljiv utisak na mnoge prisutne. U zadivljujućoj reviji primjerenoj kraljevskoj obitelji, Tamara Vučić uljepšala je događaj u veličanstvenoj haljini dostojnoj princeze. Nježno plava nijansa ukrašena nježnim ružičastim cvjetovima odisala je dozom gracioznosti i sofisticiranosti. Balska haljina bila je ukrašena obiljem svjetlucavih kristala i zamršenih perlica, što je dodatno uljepšalo njezin ionako izvrstan izgled. Inače Tamara je poznata po svom istančanom ukusu i prefinjenom stajlingu.

Tamara je ovom prigodom hrabro izašla iz svojih uobičajenih okvira, odlučivši svoju dugu smeđu kosu, koju inače stilizira blagim valovima, skupiti s lica i transformirati je u punije kovrče koje su lijepo istaknule njezine crte. Osim toga, njezina je šminka nanesena nešto hrabrijim dodirom, dodatno uljepšavajući njezin izgled. Među uglednim damama koje su plenile izuzetnom lepotom i gracioznošću, na Svetosavskom balu bila je i Tamara Vučić. Mnogi su primijetili da je njezin bajkoviti izgled najfantastičniji što smo od nje do sada vidjeli.