Na ovaj poseban dan, Dragana Mirković radosno obilježava svoj rođendan, okružena toplinom i ljubavlju svojih najbližih. Kad je primila prvu čestitku, folk diva ostala je duboko dirnuta iskrenim riječima supruga Tonija Bijelića, ali i sina Marka i kćeri Manuele koji su se potrudili da je dirnu u srce.

Marko je svojoj majci napisao srdačnu rođendansku poruku u kojoj je rekao da je najbolja mama na svijetu, dok je Manuelina poruka bila nešto drugačija. Na engleskom se izravno obratila Dragani.- Želim ti sretan rođendan, draga majko. Moja ljubav prema tebi nema granica. Pjevačicu su ove riječi duboko pogodile i dovele do emotivnog raspleta. Vjerojatno je podlegla suzama i svom nasljedniku rekla da je on izuzetan sin, dok je zahvalnost svojoj kćeri prenijela srdačnim riječima: “Hvala ti, radosti moja”.

 

, Dragana Mirković slavi svoj 56. rođendan, ali ove godine neće biti svečanosti povodom toga. Nesretnim slučajem smrti člana obitelji, pjevačica je donijela odluku o pomicanju svojih koncerata, što je dovelo do uvjerenja da sama prisutnost svjećice na torti više nije zadovoljavajuće opravdanje za slavlje s prijateljima. Obožavatelji mogu očekivati ​​značajan priljev dobrih želja, koje će pravovremeno iznijeti u javnost kada za to dođe vrijeme. Nadalje, među svima vlada veliko iščekivanje da svjedoče hoće li Toni premašiti dar od prošle godine.

To njemu svake godine vjerovatno predstavlja sve veći izazov jer su zajeddno već dvije decenije. Iako imaju novaca i više nego što mogu potrošiti za svog života treba imati i ideju kada su rođendanski pokloni za voljenu osobu u pitanju. Sigurno je da je Dragani najbitnije da su svi živi i zdravi.