Ruška Jakić, renomirana televizijska voditeljica, desetljećima je plijenila pozornost javnosti, učvrstivši svoj status jedne od najdugotrajnijih osoba u televizijskoj industriji na ovim prostorima. Ruška je u sva tri braka odisala nesvakidašnjom elegancijom, okitivši se prefinjenim vjenčanicama koje su ostavile upečatljiv dojam. Kako je svojom ljepotom osvojila srca mnogih, pokupila je mnoštvo dobrih komentara na raznim društvenim mrežama. Vrijedi napomenuti da je Ruška već tri puta prošetala do oltara, a svaki je put pratio neosporan šarm.

Ruška Jakić, novinarka i voditeljica emisije “Ljubav i moda”, koja se smatra pojedincem koji ruši granice, prkosi svim predrasudama i zanemaruje koncept tabu tema. Često ističe da obilježava dva značajna datuma u svom životu: svoje stvarno rođenje i dan kada je otkrila svoju pravu svrhu. Mlađahne i nesigurne osobe često su inspirirane njezinim šarmom i optimističnom aurom, a svojedobno je istaknula kako joj godine u životu nemaju nikakvu važnost. Njezin prepoznatljiv modni smisao i odvažna, definirajuća šminka ono su što je čini prepoznatljivom.

Izgled Ruške u mladim godinama za većinu ostaje misterij, ali oni koji imaju sreću da su svjedočili njezinoj ljepoti potvrđuju njezinu nesvakidašnju prirodu. Za razliku od mnogih, Ruška je odlučila da se ne podvrgava nikakvim estetskim zahvatima, jer sebe svim srcem grli i voli takvu kakva jest.

U prošlosti su u ovom gradu postojale žene koje su djelovale zadivljujuće na muškarce, ali sada ih je teško razlikovati zbog prevladavanja umjetnih poboljšanja. Čini se da danas svi imaju silikone na pretek, ali im nedostaje pameti, kao da je nedostatak pameti ključ uspjeha. Osobno, nikada ne bih želio kompromitirati svoju individualnost, koju nazivam “ja Ruška”. Zaista je zapanjujuće pomisliti da bi netko mogao tako drastično promijeniti svoju samopoimanje, kako je Ruška izrazila. Stil prenosi da je istaknula i činjenicu da su brojne žene opterećene godinama.

– Primijetila sam da se žene kada navrše 50 godina opraštaju od svoje živahne egzistencije. A dužnost novinara je pedantno pratiti svačije godine. Kad god se postavi pitanje mojih godina, dosljedno odgovorim s brojem 40 – prenijela je.