Na nedavno održanom Svetosavskom balu u Beču sve oči bile su uprte u Anicu Lazić, znatno mlađu djevojku Lazara Ristovskog. Blistava glumica svojom je haljinom ostavila neizbrisiv dojam, potaknuvši rasprave cijeli dan. Anica je na svom Instagram profilu skrenula pozornost na to da je baš za ovaj događaj odjenula vjenčanicu, što je izazvalo nedoumicu kod mnogih i natjeralo je da razmisli o porukama koje možda šalje svom dečku.

 

Bez obzira na situaciju, nedvojbeno je da djevojka Lazara Ristovskog izgledom podsjeća na kraljevsku osobu, što nas navodi na zaključak da će on vrlo brzo početi planirati njezin prefinjeni dan vjenčanja. Za razliku od nje, Ristovski je već proživio svoj najupečatljiviji dan. On i Danica Ristovski bili su u braku više od četrdeset godina, zbog čega je njihov sporazumni razlaz kao para mnoge iznenadio.

Lazar Ristovski je u povjerljivom intervjuu za časopis Gloria otkrio čimbenike koji su doveli do ovog neočekivanog izbora.  Našu razdvojenost nije uzrokovala nevjera. Umjesto toga, došli smo do točke gdje je naša veza završila. Možda bismo, da smo se pridržavali društvenih normi, mogli ostati zajedno da potvrdimo sebe, iako nisam siguran za čiju korist. Međutim, nedvojbeno je zdravije i istinitije što smo se odlučili na ovaj nužni korak.

Radije su izbjegavali grandioznu ceremoniju, odbacili su pomisao na raskošno vjenčanje, čvrsto uvjereni da je samo ljubav dovoljna. U odmaku od tradicije, on se odlučio ne obući odijelo, dok je ona odlučila ne nositi tradicionalnu vjenčanicu. Pitanje je da li će svoj izbor glumac promijeniti ako se opet nađe u prilici da stane pred matičara.