Obožavatelji su dugo bili podijeljeni oko identiteta kćeri Jelene Karleuše, a neki vjeruju da je Atina kopija Jelene, a Nika kopija Duška. Međutim, oba roditelja imaju svoje jedinstvene načine izražavanja ljubavi, a jasno je da su im njihove mezimice uvijek bile na prvom mjestu. O tome govori i činjenica da je par odlučio odgoditi razvod i nakon što je Jelena to najavila. Obožavatelji su nagađali da su ovu odluku donijeli kako bi zaštitili svoje kćeri od bilo kakve daljnje nevolje uzrokovane njihovom burnom vezom. Iako to donekle može biti točno, ne odražava u potpunosti dinamiku njihovog odnosa.

 

Nakon uspješne promocije dva albuma i niza zapaženih live nastupa, Jelena Karleuša odlučila je otići na zasluženi odmor. Ona je zajedno sa svojim kćerima Atinom i Nikom odlučila otići u Dubai za svoj bijeg. Na temelju zadivljujućih novosti koje je podijelila poznata pop ikona, vidljivo je da u potpunosti uživaju u ovom živahnom gradu. Posljednja objava Jelene Karleuše na društvenim mrežama služi kao neporeciv dokaz njihovih divnih iskustava.

Pop diva izazvala je veliku pometnju kada je objavila video kako opušteno uživa u piću u kafiću tijekom dana, a promatrači su je zaprepašteno promatrali. U neposrednoj blizini nje u ovom trenutku su njezine kćeri, koje su, poput svake tipične tinejdžerice, zadubljene u svoje mobilne uređaje. U očitom pokušaju da uhvati njihov fokus, diva počinje pjevušiti, hihotati se i izražavati se izgovarajući sljedeće riječi: “Ovo se zove blamiranje dece!”

Izjava koju je dala nasmijala je sve koji su je čuli. Ipak, bilo je nemoguće zaobići Jelenin zadivljujući izgled, koji je rezultirao mnoštvom komplimenata koji hvale njenu besprijekornu figuru. Iako je bilo poznato da je Karleuša prije promocije albuma imala višak kilograma, njezina nevjerojatna transformacija tijekom promotivnog razdoblja ostavila je sve u čudu nad njezinim savršeno isklesanim tijelom, postignutim u iznimno kratkom roku.