Vladimir Vlado Georgiev, popularno poznat kao Barba, multitalentirani je srpski umjetnik koji se ističe u pjevanju, pisanju pjesama, skladanju i produkciji. Općenito ga se smatra jednom od najtraženijih muških osoba u glazbenoj industriji. Rođen je 6. lipnja 1976. godine u Dubrovniku, a već duže vrijeme u sretnom je braku sa zanosnom Milicom Samardžijom. Zajedno su blagoslovljeni s dvije izvrsne kćeri po imenu Sofija i Elena.

Kad god se mlada majka sa svojim suprugom rijetko pojavi na javnim događanjima, svu pozornost odmah privuče njezina glamurozna prisutnost, pa sve stane. Prije nego što je upoznao svoju suprugu Milicu Samardžiju, Vlad Georgiev je bio posvećen isključivo svom poslu, ali sada su mu najveći izvor ponosa njegove kćeri, koje su sjajne zvijezde kantautora. Osnovavši glazbeni studio pod svojim imenom, proveo je godine primajući renomirane umjetnike, skladajući za njih hitove s vrha top lista, a sada je donio odluku da se fokusira na stvaranje vlastite glazbe.

U intervjuu za TV Prva napomenuo je da planira ugasiti studio prije ljeta. “Studio je bio isključivo uređen za moje osobne potrebe. Počevši od kraja mjeseca pa sve do ljeta, sve svoje vrijeme posvetit ću studiju. Radit ću prema svojim preferencijama i pratiti svoj ritam” – rekao je Crnogorac na početku razgovora. Prilično je ugodno primijetiti da je mlađa generacija razvila afinitet za kupnju i cijenjenje gramofona, jer postoji određena težina i značaj koji se pridaju samom činu rukovanja pločom.

Glazbenici su izrazili namjeru da svoje prethodne albume ne samo objave na vinilu, već i da publici predstave nove pjesme. Spomenuli su da će na proljeće započeti s izvođenjem nekoliko pjesama i stvaranjem spotova, čime će fanovi imati što slušati u skoroj budućnosti. Glazbenikova izjava vjerojatno je razveselila njihove obožavatelje koji do ljeta mogu očekivati ​​novu glazbu. Zbog već spomenutih razloga, supruga Vlade Georgija i kćeri, Sofija i Elena, nažalost će morati ostati u drugom planu. No, opće je poznato da su sva tri glazbenika velika podrška i razumijevanje. Reći da je Vlado jednostavno sretan čovjek bilo bi malo reći, jer su i njegovi brojni obožavatelji primijetili njegovu zaraznu radost, što se očituje kroz isključivo pozitivne komentare koje objavljuju na njegove fotografije.