Lidija Ocokoljić, rođena sestra poznate folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, dugo je bila enigma široj javnosti. Unatoč čestim pojavljivanjima na raznim događanjima, ostaje distancirana od sfere popularne kulture. No, još više pažnje plijeni njezina atraktivna supruga. Opće je poznato da je Lidija svega 11 mjeseci mlađa od Cece, a svojoj je sestri kroz životne kušnje i nedaće uporno bila najveća podrška. Lidija je oduvijek bila blisko povezana sa svojom tek godinu dana mlađom sestrom.

Posljednjih dvadesetak godina Lidija Ocokoljić i njezina sestra Ceca u životu su imale Lidijinog supruga. Unatoč stalnoj znatiželji medija oko zagonetnog zeta Cece Ražnatović, on se svjesno trudio održati privatan život, ostavljajući domaću javnost s minimalnim saznanjima o njemu. Predrag Ocokoljić, suprug Lidije Ocokoljić, ne samo da je u dva navrata igrao za nogometnu reprezentaciju, već je iskazao i predanost predanog sportaša. Kasnije je prigrlio očinstvo odgajajući četvero djece s najvećom predanošću.

Lidija i Predrag u sretnom su braku već blizu dvadeset godina, a njihova ljubav prema četvero djece – Heleni, Viktoru te blizancima Iliji i Petru – nema granica. Predrag ne samo da se istaknuo kao otac pun Lidije i odani suprug, već je ispunio prazninu muške figure u životima Cece Ražnatović i njezine djece, koji su tragično izgubili supruga i oca.

I nakon svih ovih godina brak Lidije i Predraga ostaje ispunjen ljubavlju i skladom, baš kao što je bio i na dan njihovog vjenčanja. S Cecom i njezinom obitelji već dvadesetak godina uspijevaju održati čvrstu i skladnu vezu. Međutim, uvijek su svjesno birali da svoje osobne živote zadrže u tajnosti i zaštite svoju djecu od nametljivih pogleda javnosti. Ova je odluka uvijek bila ukorijenjena u njihovom dubokom međusobnom poštovanju i njihovoj predanosti zaštiti svoje obitelji.