Na javnoj se sceni Vesna i Nikolija doživljavaju kao duo majka-kći, poznate po svojoj nevjerojatno bliskoj vezi i nepokolebljivoj podršci jedna drugoj, ta povezanost prisutna je od samog početka, od dana kad je Nikolija došla na svijet.

Nikoliju, kćer Vesne Zmijanac i Vlada Jovanovića, majka je odgajala s velikom pažnjom. Prilično je iznimno u današnjoj industriji zabave da Nikolija nikada nije bila upletena u neke veće kontroverze, što svjedoči o uspješnom odrastanju njezine majke. Da bi Vesna bila veća sreća, Nikolija je i sama postala majka koja je s poznatim reperom Reljom rodila simpatičnu kćer.

Prema Vesninim riječima, Nikolija nikada nije znala plakati duže od pola minute. Slično, Vesna ne dopušta ni Rei da plače. Neki će to možda označiti kao razmaženost, ali Vesna to ne doživljava tako. Prema njezinom mišljenju, ako je dijete ostavljeno da plače, to ili ukazuje na to da je skrbnik nerazuman ili da nešto nije u redu. Govoreći o porodičnim vezama, tu je i Teodora, sestra Nikolije Jovanović, koja je ostala relativno nepoznata u medijima, a isto se može reći i za njenog brata Luku.

Uz jaku vezu između njih, Nikolija je nedavno za jednu značajnu prigodu podijelila sliku deset godina mlađe sestre. Danas je Teodorin rođendan, a Nikolija je iskoristila priliku da joj javno čestita od srca. Nikolijin otac, doktor ekonomskih nauka, koji je prethodno bio šef marketinga RTS-a, vrlo je cijenjen. Dok Nikolija razumije i podržava očev izbor da izbjegne medijsko izlaganje, ona održava snažnu i pozitivnu vezu i s njim i s majkom.

Moj odnos i s majkom i s ocem je besprijekoran. Moj se otac uvijek držao povučeno kada su u pitanju mediji i mi u potpunosti podržavamo njegovu odluku. Ovisim o ocu na isti način na koji se oslanjam na majku. Sve što trebam od njih je njihova ljubav i uzvratiti je. U mojim mladim godinama, dok sam bio dijete, moji roditelji bili su moj cijeli svijet, služili kao temelj na koji sam se oslanjao. Međutim, sada kada imam Relju i svoju djecu, odrasla sam i našla utjehu u davanju i primanju ljubavi od njih. Nikolija, koja se mučila s razvodom roditelja, svojedobno je istaknula koliko je važno oslanjati se na ljubav sadašnje obitelji.