Nedavno je Nemanju Gudelja pričestila cijela njegova obitelj, a uz njega je stajala i supruga Anastasija. Ovaj prikaz je još jednom potvrdio da je njihov odnos sada u savršenom skladu. Trajna fascinacija dinamikom između Anastasije Ražnatović i obitelji Gudelj zaokupila je javnost otkako je postala njihova šogorica. Nagađanja oko njezinog odnosa sa svekrvom i svekrom, za koji se šuškalo da je napet, samo su dodala intrigu.

  • No, tek što se činilo da su pronašli zajednički jezik, o čemu svjedoči i nedavna fotografija koju je nogometaš podijelio, pojavila se nesretna vijest – igrač Seville se ozlijedio na terenu i izrazio ogromnu bol i tugu. U nedavnom trijumfu Seville nad Majorcom (2:1) Nemanja je nažalost zadobio ozljedu desnog koljena. Nažalost, bio je prisiljen napustiti utakmicu u 81. minuti. Prema priopćenju koje je objavio liječnički tim FK Seville, Nemanja Gudelj zadobio je ozljedu stražnjeg roga unutarnjeg meniskusa desnog koljena tijekom nedavne utakmice protiv Mallorce.

O težini ozljede i daljnjoj prognozi ovisit će vrsta intervencije kojoj će Gudelj biti podvrgnut. Kolika je pauza za Gudelja iz Seville nisu otkrili, kao ni hoće li se oporaviti na vrijeme za nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj koje je na rasporedu od 14. lipnja do 14. srpnja. Tijekom ovih izazovnih trenutaka, Anastasija ostaje nepokolebljivo uz njega, nudeći mu nepokolebljivu podršku u njegovom brzom oporavku i konačnom povratku na teren. Obitelj Gudelj ujedinjena je i pruža nepokolebljivu podršku sportašu koji mu nastoji pomoći da što prije prebrodi prerane zdravstvene izazove koji su se pojavili neposredno prije ključnog natjecanja.

  • U međuvremenu, njegov brat i sestra Dragi susreo se s jednako teškim okolnostima, a svijet je svjedočio mučnim scenama. Ova 26-godišnja atletičarka iz tima “Cordoba” doživjela je iznenadni kolaps u prosincu dok se natjecala na stadionu “Alvarez Klaro”. S obzirom na njegove nedavne zdravstvene probleme, zabrinutost za njegovu dobrobit bila je posebno povećana, posebno među njegovim voljenima. “Dragi Gudelj je stabilno”, uvjeravali su njegovi nogometaši koji su ga odmah nakon odlaska sa stadiona prevezli u bolnicu na opsežne pretrage. Sva daljnja ažuriranja u vezi s njegovim stanjem bit će odmah podijeljena javnosti.

Međutim, nekoliko sati kasnije uslijedila je naknadna objava. Sve je razveselila poruka kluba “Cordoba” koji je s tri boda i društvom Dragiše najavio trijumfalni povratak u Cordobu. Tijekom utakmice protiv Racing Ferola u ožujku prošle godine, Dragi je doživio srčani zastoj, što je rezultiralo gubitkom svijesti. Nakon incidenta podvrgnut je operaciji i ugrađen mu je automatski defibrilator, što mu je omogućilo da nastavi igrati sljedećih mjeseci. Srećom, našao se u nezgodnoj poziciji kada se incident dogodio tijekom utakmice, jer je liječnički tim promptno reagirao.

  • Hitnost situacije, u kojoj život i smrt vise o koncu, naglašava važnost brzih reakcija u početnim trenucima. Unatoč tome, neočekivani izazovi koji su se pojavili bili su znatno lakši uz prisustvo zanosne Lane Lazarević uz njega. Ova zadivljujuća plavuša služi kao neizmjerni stup podrške, suparnik čak i njegovoj vlastitoj obitelji, gurajući ga naprijed u potrazi za njegovim težnjama. Podrijetlom iz Novog Sada, otisnula se u inozemni život, srednjoškolsko obrazovanje započela u Sjedinjenim Američkim Državama, a završila u Austriji. U sadašnjoj dobi od 22 godine, studira međunarodne odnose na cijenjenom Američkom sveučilištu u Beču.

Nadalje, više od deset godina posvetila je bavljenju jazz baletom, sakupivši impresivnu kolekciju od 50 priznanja. Njezina postignuća u manekenskoj industriji doista su izvanredna, osvajajući modne dizajnere svojom zadivljujućom ljepotom i izgledom. Brojne publikacije prozvale su je Top modelom Europe. No, ostaje pitanje tko su Nemanjini roditelji? Anastasijina tazbina radije se drži povučeno kada su javni nastupi u pitanju. Nebojša je svoj profesionalni put započeo u Bosni prije nego što je prešao u Partizan, gdje je proveo pune tri godine. Tijekom svoje nogometne karijere nastupao je i za španjolske momčadi Logrones i Leganes.

  • Nizozemska mu je postala dom devet godina, tijekom kojih je s ponosom predstavljao Bredu, sudjelujući u nevjerojatnih 300 utakmica. Godine 2006. zaključio je igračke dane u Sparti. Nastavljajući se baviti nogometom, Nemanjin otac odlučio je ostati povezan sa sportom i nakon povlačenja iz vlastite karijere. Trenutno obnaša cijenjenu funkciju tehničkog direktora cijenjenog kineskog kluba Hubei Istar. U zanimljivom trenutku Nebojša je istaknuo kako je njegova supruga Olivera stup snage obitelji Gudelj, koja nosi sve od Nebojšinih treninga, putovanja i karantene do samostalnog odgoja troje djece dok su stalno u pokretu.

Ona je sestra u carstvu tenisa. Iako je Vanja Gudelj zvijezda u usponu u svijetu tenisa, njezino se ime često spominje uz slavnu šogoricu. Međutim, redovito objavljuje slike na društvenim mrežama prikazujući i svoj obiteljski život i vrijeme provedeno na teniskom terenu. Njezini roditelji i braća služe joj kao veliki izvori inspiracije za njezino bavljenje sportom. Dugo se vremena vjerovalo da je Anastasija održavala pozitivan odnos sa svim članovima obitelji Gudelj. No, kako se Svjetsko prvenstvo odvijalo, počele su se pojavljivati ​​razne optužbe. Naime, Olivera i Vanja nisu imale nikakvu komunikaciju s Ražnatovićevom i išle su do te mjere da su tražile zasebne ulaznice kako ne bi sjedile blizu pjevačice na tribinama.

  • Želja im je ispunjena, ali vrijedi napomenuti da je Duško Tošić na kraju sjedio iza njih, što je navodno izazvalo Anastasijin bijes. Kada je Anastasia ugledala trojac na tribinama, izgubila je prisebnost. Možda je puka slučajnost da je Tošić sjedio iza Vanje i Olivere, ali s obzirom na to da je oženjen pjevačicom koja je u dugogodišnjoj svađi s Ražnatovićem, ne čudi što je Anastasiju ovaj prizor zapalio. Svoje frustracije iskalila je na Nemanji, izrazivši ogorčenost prema njegovoj majci i sestri.

No, evidentno je da mu nedostaje snage da donese bilo kakvu promjenu ili popravi zategnute odnose između članova obitelji i djevojke. Tijekom Svjetskog prvenstva u Dohi Nemanja je Anastasiji jasno dao do znanja da mu je isključivo nogomet i da se neće miješati u bilo kakve sukobe. Ovu informaciju prenio je tada izvor Kurira. Uzrok sukoba i nedostatka tolerancije među njima i dalje je misterij, iako su u javnosti kružile razne glasine o izvoru nesloge. Prema tvrdnjama nepoznate osobe koja je prije mjesec dana progovorila za lokalne medije, Vanja i Olivera su navodno nastojale uspostaviti kontrolu nad vezom svog sina.

  • Ovo miješanje u njihove planove nije se svidjelo Anastaziji, koja žestoko čuva svoju autonomiju. Sve više vremena koje je Nemanja provodio s Anastasijom samo je dodatno ogorčilo njegove roditelje pa su počeli pratiti njezine i mamine aktivnosti na Instagramu. Da stvar bude složenija, počeli su favorizirati Nemanjinu bivšu djevojku Sanju Vučić, aktivno je prate na Instagramu i održavaju kontakte.

To je duboko pogodilo Anastasiju, objašnjavajući njene nedavne napade melankolije, otkrio je doušnik “Informera”. Srbijansku javnost duboko je šokiralo otkriće da je cijela Nemanjina obitelj bila na Anastasijinom rođendanu, tim više što su mediji objavili srdačan doček balkanske zvijezde Cece Ražnatović. Tijekom pričesti, Nemanja je na svom Instagramu podijelio srdačnu objavu kojom je pokazao jasno pomirenje i pokazao da su supruga i cijela obitelj uz njega.