Radiša Trajković, javnosti poznatiji kao Đani, važi za jednog od najuspješnijih pjevača na našim prostorima. On je već dugo godina u skladnom braku sa Slađanom Trajković, a njihov odnos su drugi više puta nastojali da uzdrmaju, ali ipak nisu uspjeli.

Dok je javnosti poznato troje dece Radiše i Slađane Trajković, postojanje tridesetogodišnjeg vanbračnog sina Slađane Trajković, Nikole, ostaje uglavnom nepoznato. U Americi živi i radi mladić koji je odrastao kao vanbračni sin Slađe Trajković.

Kružile su glasine da je Slađa prikrivala postojanje sina, što je dovelo do spekulacija da on i Đani nemaju vezu i da niko nikada nije video dete. Navodno je prvorođeni sin gajio ogorčenost prema Slađi što je izdržavala njeno troje djece dok ga je zanemarivala, ali ova tvrdnja je neosnovana.

Rasprava o ovoj temi duboko pogađa Slađu, jer se lažno sugeriše da njen sin traži novac od Đanija, što izaziva zatezanje u njihovim odnosima. Ovu informaciju medijima je prenio jedan od Slađinih bliskih prijatelja. Iako nemaju česte kontakte licem u lice zbog njegovog boravka i zanimanja u Americi, uspevaju da se sretnu kada on poseti Beograd.

Održava komunikaciju sa Milošem, Markom i Sofijom, kao i Slađom i Đanijem. Kada im se rodilo prvo dete Miloš, Đani je zaprosio Slađu da ga dovedu kod njih u Ameriku. Međutim, Miloš je napredovao u svom američkom okruženju, pohađao je školu, sklapao prijateljstva i nije iskazivao želju da se vrati u Srbiju, kako je zaključila Slađa.

Ovom prilikom Slađa je iskoristila priliku da iznese sve zamršene detalje o svom nasledniku. Oduvijek je bila transparentna po pitanju četvero djece, uključujući sina Nikolu. Nikola je izuzetan i inteligentan mladić, koji trenutno živi i radi u Americi.

Završio je dva univerziteta i posjeduje šarm i duhovitost. Slađa je pojasnila da više nije u kontaktu sa Nikolinim ocem, jer je to nepotrebno. Njihov sin je izrastao u uspješnu osobu i više nije dijete. Prošlo je mnogo godina otkako je Slađa bila u vezi sa tim čovekom. Ona je izrazila želju da Nikola poseti Beograd, kako bi se svi zajedno okupili kao porodica.

Pored troje dece iz braka sa Đanijem, Slađa je otkrila da ima još jednog sina Nikolu iz vanbračne veze. Danas moj sin Nikola slavi 26. rođendan. Boraveći u Americi, tamo je završio školovanje i sada ima diplome na dva različita fakulteta. Ne samo da je neverovatno inteligentan, već je i kulturan i dobro obrazovan. Slađana ga s ponosom opisuje kao izuzetnog i zgodnog mladića. Napomenula je i da je Nikola imao zadovoljstvo upoznati njenog supruga Đanija.

  • Neosporno je da su im se putevi ukrstili. Nikola gaji duboku naklonost prema Đanu, uzvraćenu jednakim intenzitetom, a moja druga djeca ga veoma poštuju. Činjenica da imaju istu majku čini identitet njihovog oca beznačajnim, kako je i sama rekla. Uvek sam bila otvorena po pitanju činjenice da imam sina van braka, iako sam odlučila da o tome ne govorim u medijima.

Moja porodica, prijatelji i voljeni svi znaju za Nikolino postojanje, a kada su me raspitivali o broju djece koju imam, nikad nisam pomenuo troje, već četvero, a Đani troje. Veoma sam ponosan na svu svoju djecu. Imati četvero djece je ogroman uspjeh, a da je moguće, rado bih imao još. Nažalost, to nije slučaj, jer sam morala na četiri carska reza, a posebno je bio izazovan porođaj Sofije. Za to je bila potrebna ogromna hrabrost. Nadalje, želim da pojasnim da više nisam u kontaktu sa Nikolinim ocem.