Unatoč tome što je u prošlosti odbio razne pjesme, duboko žali što je odbio ovu konkretnu. Pjevač Ljuba Perućica nije usamljen u odluci da odbije pjesmu zbog tadašnje nepovezanosti s njom, da bi kasnije svjedočio velikom uspjehu. Ipak, i dan danas žali za propuštenom prilikom i priznaje da je ‘Ne pitaj’ Ace Pejovića postala jedan od njegovih najpopularnijih hitova. Kroz svoju dugu karijeru više puta je doživio slične situacije, ali upravo za ovom pjesmom duboko žali. “Iako mi je predstavljen, nisam ga poslušao.

  • Još jedan incident dogodio se kada sam surađivao na duetu s kolegicom Kristinom iz Makedonije, a čuvši ga, posumnjao sam u svoje sposobnosti, no nadmašio je sva očekivanja. “ rekla je Ljuba. Pjevačica tvrdi da se, kako bi se učinkovito prenijele emocije drugima, mora istinski osjetiti tekst pjesme. To je slično onome kako ne može svatko nositi određeni modni stil. “Povremeno možda u početku uživam u nekoj pjesmi, ali tek kad je sama otpjevam shvatim da nema odjeka u meni. Čovjek mora biti otvoren za doživljavanje svega, uključujući pjesmu, jer prvi dojmovi mogu varati.

To je usporedivo s isprobavanjem patika koje izgledaju privlačno, ali nakon nošenja ne stoje udobno”, objasnila je pjevačica za Grand. Ipak, zanimljiv je podatak da su Acu Pejovića pjesmom ‘Ne pitaj’ darovali njegovi cijenjeni kumovi Aleksandra Prijović i Filip Živojinović. Prilikom jednog druženja kod Saše Nikolića, gdje su slušali razne pjesme, Aleksandra je slučajno naletjela baš na ovu pjesmu i izjavila:

  • “To je to, savršeno je za mog kuma”, prisjetio se Aco. Vrijedi napomenuti da su Ljuba i njegova supruga Katarina Kolozeus već dugi niz godina u sretnom braku, a nedavno su dobili i svoje prvo dijete, sina Alekseja. No, Ljuba je prije veze s Katarinom bio u ljubavnoj vezi s Aleksandrom Prijović. “U to vrijeme bili smo jedan od brojnih popularnih parova na sceni Granda. Bili smo zajedno dvije godine, a iako je plijenio pažnju, na kraju je došao kraj. Kao i svakoj vezi, bilo je i prije i poslije”, pojasnio je Perućica. Ljuba se osvrnuo na vezu s Aleksandrom Prijović i prisjetio se njezinih aspiracija u poslovnom svijetu.

Naglasio je da ima jaku intuiciju o njezinom budućem uspjehu, osjećaj o kojem su razgovarali tijekom vremena koje su provodili zajedno. Nije samo ona imala to predviđanje; i on je imao dubok osjećaj da će se stvari odvijati na ovaj način. Prvo, njezina iznimna pjevačka sposobnost bila je vidljiva od malih nogu, prirodni talent. Pokazala je svoje izvanredne vokalne vještine u nježnoj dobi od 7 i 13 godina. Drugo, odabir i izvođenje njezinih pjesama igrali su značajnu ulogu.

  • Osim toga, sreća je također igrala ključnu ulogu u jednadžbi. Kako je Ljuba istaknula, kada se svi elementi poklope, uspjeh slijedi. Aleksandra Prijović je poznata srbijanska pop-folk pjevačica koja se proslavila sudjelovanjem u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”, osvojivši javnost svojim neospornim talentom. Osim svojom zadivljujućom i iskrenom glazbom, Aleksandra je zapažena figura koja interes medija izaziva svojim modnim odabirom i javnim izlascima. Njezino putovanje od skromnih početaka u glazbenoj industriji do postizanja vrhunca slave je izuzetna priča o trijumfu, vještini i nepokolebljivoj predanosti. Ovo djelo zaranja u njezinu životnu priču, profesionalna postignuća, osobni život i utjecaj na glazbenu krajoliku.