Bez srama i bez straha otkriti svoj prošli izgled, on otvoreno priznaje sebe bivšeg. Unatoč tome što ga danas prepoznaju kao izrazito karizmatičnog glumca, Zoran Pajić ističe da njegove tinejdžerske fotografije nikoga ne bi navele na posumnjanje u njegov današnji magnetizam. Zoran je u tom razdoblju nosio dodatnih 30 kilograma težine. Možda je to bilo zbog činjenice da njegovi roditelji nikada nisu izgovarali fraze poput “Kad ćeš skinuti te kilograme?” ili “Ti bucmasto svinjo.” Ovaj nedostatak kritičnosti omogućio mu je da razvije snažan osjećaj samopouzdanja.

  • Stalno su mu pokazivali brigu i ohrabrivali ga. Oboružan tom nepokolebljivom potporom, postalo je malo vjerojatno da će mu itko u školi ili zajednici srušiti samopouzdanje, ispričao je Pajić za Story. Unatoč tome što mu samopouzdanje nije narušeno, glumac se s osjećajem sreće prisjeća svoje težine od 116 kilograma u prošlosti. Gledajući stare fotografije iz tog vremena, razmišlja o izvoru te radosti. Zanimljivo, došlo je do točke kada su drugi oklijevali rugati mu se, jer su znali da će njegova obrana biti strašna. S osmijehom glumac zaključuje svoju priču. Kad god Zoran objavi provokativne fotografije, to ne izostaje da izazove val reakcija, pokazujući njegovu sposobnost da osvoji publiku. Međutim, osim ove javne osobe, malo se zna o njegovom osobnom životu jer nastoji zadržati osjećaj privatnosti.

Jednom prilikom ipak je otkrio svoje preferencije kada su u pitanju ljubavni partneri, istaknuvši važnost zajedničkih vrijednosti i pogleda na život, kao i snažne komunikacije. Zoran sebe smatra tolerantnom osobom koja cijeni otvorene i iskrene razgovore, prepoznajući snagu razumijevanja i empatije kada netko ogoli svoju dušu. Zoran Pajić, rođen 7. listopada 1981. u Požarevcu, poznati je srpski glumac i voditelj.

  • Poznat po iznimnim nastupima u popularnim sapunicama “Ruža vjetrova” i “Istine i laži”, Pajić je stekao razne nadimke među kojima su Zoki, Zoka, Zorule i Zokan. S osam godina Zoran je imao nastupni posjet kazalištu gdje je svjedočio predstavi Ronalda Harwooda “Garderober”. Taj kazališni susret ostavio je na njega neizbrisiv trag i usmjerio mu daljnji tijek. Nekoliko godina kasnije, na rođendan, Zoranu je poklonjena kamera, što ga je s prijateljima dovelo do stvaranja niza amaterskih filmova. Iako su njegovi roditelji, Milena i Predrag, isprva željeli da postane kuhar ili da upiše studij filologije, na kraju su podržali njegovu odluku da se bavi glumom. Zoran je cijenio svoj odnos s djedom Žikom, koji mu je prenio neprocjenjivu lekciju da su dobrota i poštenje uvijek na visokom mjestu.

Završivši školovanje u OŠ „Vuk Karadžić“ i Gimnaziji u Požarevcu, Zoran je bio odličan u engleskom jeziku, tjelesnom i psihologiji, ali muku muči s matematikom. Godine 2000. Zoran se preselio u Beograd kako bi nastavio studije. Iako je prva godina bila izazovna dok se prilagođavao novoj sredini, označila je početak jednog od najznamenitijih razdoblja u njegovu životu.

 

  • Upisom na Umjetničku akademiju Braća Karić, Zoran se našao pod mentorstvom profesora Predraga Ejdusa, gdje je naučio neprocjenjivu lekciju o borbi s vlastitim unutarnjim demonima i postavljanju ciljeva koji će ne samo oblikovati njegov karakter, već i izbjeći nanošenje štete drugima. . No, tijekom četvrte godine profesor Ejdus se razbolio i zamijenio ga je profesor Vladimir Jevtović, na kojeg se Zoran brzo prilagodio. Diplomiravši 2004. godine, Zoran je sljedeće tri godine proveo sporadično radeći u kazalištu i dobivajući manje uloge u raznim filmovima i TV serijama. Kao maturant privatnog fakulteta često se osjećao inferiornim u odnosu na glumce koji su završili državne institucije poput Fakulteta dramskih umjetnosti.

Ova nesigurnost potaknula je njegovu odlučnost da ostavi trajan dojam tijekom audicija, neprestano se podsjećajući da je uspjeh nadohvat ruke i da odustajanje nije opcija. Za više informacija posjetite sljedeći link: https://www.biografija.org/film/zoran-pajic/