Dado Polumenta oženjen je zadivljujućom ženom koja posjeduje i inteligenciju i snažnu odanost vjeri. Unatoč uvriježenom mišljenju da se Dado Polumenta zaljubio u Ivonu i zajedno dobio dvije kćeri, nakon veze s Anamarijom Kikoš i njihovog sina Doriana, istina je da je za to vrijeme sklopio još jedan brak. Druga supruga Dade Polumente odmah je zaokupila pozornost poznatog estradnog umjetnika, no njihova je veza, nažalost, kratko trajala zbog raznih čimbenika.

  • Iznenađujuće, ona je bila ta koja je odlučila prekinuti vezu, navodeći kao razlog sukob između njezine vjerske predanosti i njegovog načina života. Zanosna Selma Mekić, vjeroučiteljica porijeklom iz Novog Pazara, cijenjena je druga supruga Dade Polumente. Od samog početka bilo je vidljivo da njihova veza nema budućnost. Ona je nastavila karijeru učitelja, dok je on nastavio svoju strast prema glazbi. Naime, prema riječima pjevačičinih prijatelja, kraj se već u startu mogao naslutiti. Bliski prijatelj folk pjevačice 2013. godine prisjetio se kako se Dado iskreno trudio osloboditi se starih navika i potpuno se posvetiti braku, odbacivši društvene izlete i sve što ih prati. Razlog za ovu drastičnu promjenu bila je njegova duboka ljubav prema Selmi.

U posljednje vrijeme ponovno je počeo izlaziti, što je izazvalo komplikacije u njihovom braku. Selma bi to mogla prihvatiti da slike njenog supruga u ženskom društvu nisu osvanule u tisku. Nakon što je Dadin drugi brak završio u samo šest mjeseci, slom koji je uslijedio bio je ispunjen tjeskobom i izazovima. Međutim, to nije spriječilo glazbenika da nastavi stvarati novu glazbu i krene na put samousavršavanja. Na kraju je svoju srodnu dušu pronašao u liku zanosne manekenke Ivone, koja je kasnije postala majka njegovih dviju kćeri.

  • Iako je neizvjesno da li se Selma, Dadova bivša supruga, nakon razvoda ponovo udala, ne može se ne primijetiti njena ljepota koja blista na fotografijama objavljenim na Facebooku. Intervjui koje vodi za popularnu internetsku platformu, gdje raspravlja o ulozi žena u islamu, postali su značajni. Žene u islamu imaju ogromna prava i poštovanje. One imaju poseban položaj kao majke, kćeri, supruge, sestre… Prema islamskom učenju, Džennet je pod majčinim nogama, a dijete se svojoj majci nikada ne može u potpunosti odužiti za nedaće koje je proživjela pri porođaju. Jednom je naglasila da muslimanka ima pravo na različite aspekte života, uključujući nasljedstvo, obrazovanje, slobodu govora, izbor supružnika, razvod, posao, sport, umjetnost i politiku. Bez oklijevanja, ponosno izražavam svoje divljenje svojoj vjeri.

Damir Dado Polumenta je crnogorski pop-folk pjevač, producent, aranžer i tekstopisac, rođen 29. kolovoza 1982. u Bijelom Polju. Njegovo glazbeno putovanje počelo je u mladosti, u početku je svirao bubnjeve, klavijature i harmoniku prije nego što je nastavio karijeru pjevača. Godine 2001. izdaje svoj debitantski album pod nazivom “Jasmina” i nakon toga počinje nastupati po beogradskim kafanama. No, trenutak proboja dogodio se 2008. godine kada je objavio duet “Ljepša od noći”, u kojem je gostovao njegov ujak Šak Polumenta.

  • Ovaj singl pobrao je brojne pohvale, a njegov sljedeći album “Zauvijek tvoj” publika je toplo prihvatila. Tijekom svoje karijere prikupio je impresivnu diskografiju koju čini sedam studijskih albuma, kao i mnoštvo singlova i suradnji. Značajno je da je preuzeo ulogu tekstopisca za mnoge svoje pjesme. U gradu Novom Sadu osnovao je “Studio 77”, renomirani glazbeni studio u kojem je ekskluzivno snimio sve svoje pjesme od 2015. godine. Njegov osobni život također je izazvao značajnu pozornost javnosti. Tijekom trogodišnje veze s manekenkom i sportašicom Anamarijom Kikoš postao je otac sina Dorijana. Nakon kratkog braka sa Selmom Mekić, vjeroučiteljicom iz Novog Pazara, trajnu ljubav pronašao je s manekenkom Ivonom Ivković. Zajedno su u listopadu 2016. dočekali svoju kćer Aleu. Nedavno, u kolovozu 2021., radosno su dočekali na svijet svoju drugu kćer Aliju.