Nadolazeći Mladi Mjesec 2024. godine ima veliko značenje u astrologiji, budući da označava prvu priliku u 15 godina kada se usklađuje sa znakom Jarca pod utjecajem Plutona. Prepoznat po svojoj nepokolebljivoj ambiciji, ovaj horoskopski znak predstavlja savršenu priliku da osmislite svoje težnje za nadolazeću godinu i potaknete val radosti. Prigrlite slobodu zamišljanja velikih snova od 11. siječnja 2024.!

OVAN : Dobrodošli ste uputiti zahtjev kozmosu za kišu nebeskog sjaja, jer je došao trenutak da uberete plodove svog rada. Brojni povoljni izgledi će se pojaviti, a vaša je odgovornost da marljivo procijenite što je u skladu s vašim osobnim načelima.

BIK : Biti spreman za stjecanje novih znanja bit će od iznimne važnosti. Ovaj se savjet odnosi na stjecanje novih sposobnosti, promjenu uvjerenja ili uranjanje u nepoznato okruženje. Unatoč tome što se često osjećate kao da ste iskusili sve, još je mnogo toga pred vama u životu za istražiti.

BLIZANCI : Koncept prolaznosti i spoznaja da svaki završetak ne označava katastrofalan događaj može biti prilično zastrašujući za vas. Međutim, to obično utire put novim prilikama, au vašoj je moći doista shvatiti valjanost ovog naizgled klišejiziranog pojma. Možda će vam potraga za psihološkom pomoći ili zadubljivanje u nekoliko pronicljivih knjiga o popularnoj psihologiji rasvijetliti vašu perspektivu života.

RAK : Ovo je savršeno vrijeme da svoju romantičnu vezu podignete na višu razinu ako ste spremni. Nakon opsežne potrage, nebeska tijela sada potvrđuju da ste otkrili svoju srodnu dušu. Budite uvjereni, samci rođeni u znaku Raka, su nove prilike za ljubav na pomolu.

LAV : Prema smjernicama mladog Mjeseca, preporučljivo je dosljedno pratiti svoju financijsku situaciju jer će doći do značajnog povećanja priljeva novca. Međutim, važno je priznati da obilje posla može dovesti do noći bez odmora, stoga se preporučuje nastojati smanjiti razinu stresa.

DJEVICA : S dolaskom mladog Mjeseca pojavljuje se prilika za rješavanje svih nesporazuma koji su se možda dogodili unutar vašeg društvenog kruga ili s voljenim osobama. Sada je trenutak da otvoreno izrazite svoje frustracije, dopuštajući iskreni dijalog u kojem se možete pozabaviti problemima koji vas muče. Umjesto da zauzmete omalovažavajući stav, preporučljivo je ovim razgovorima pristupiti s načinom razmišljanja usmjerenim na pronalaženje rješenja i poticanje sklada.

VAGA : Postoji mogućnost da se sve vaše težnje vezane uz vaš stan, bilo da se radi o uređenju, renoviranju ili ulaganju u nekretninu, ispolje u stvarnost. Međutim, treba napomenuti da put do ostvarenja ovih snova možda neće teći glatko. Unatoč tome, ključno je prepoznati da oni koji ulože značajan trud imaju potencijal za postizanje trijumfa.

ŠKORPION : Usamljeni Škorpioni tijekom mladog Mjeseca imaju priliku uspostaviti grozd novih veza i prijateljstava. Imperativ je ne podcjenjivati ​​naizgled trivijalne prijedloge glavne psihologije, poput upisa na tečaj jezika, odlaska u teretanu ili pratnje sestre na njezino radno mjesto – ove će vas aktivnosti nedvojbeno dovesti do angažiranja partnera za razgovor.

STRIJELAC : Iako je vašoj vladavini nedavno došao kraj, važno je predvidjeti dolazak mladog Mjeseca. Umjesto da razmišljate o prošlosti, usredotočite se na nagrade koje će se uskoro očitovati kao rezultat vaših prijašnjih napora. Odvojite vrijeme da pažljivo razmotrite što vam je donijelo najveću financijsku dobit u prethodnom razdoblju i iskoristite te informacije za izradu strateških planova za budućnost.

JARAC : Mladi mjesec upućuje svoje čestitke za sretnu Novu godinu i divnu proslavu rođendana. Brojni su razlozi za sreću, osobito za žene koje razmišljaju o estetskom poboljšanju, preuređenju garderobe ili svježoj frizuri. Budućnost ima velika obećanja, osiguravajući uspjeh u svim nastojanjima!

VODENJAK : Dragi Vodenjaci, neophodno je da se zasluženo odmorite od bespoštedne utrke, silnog pritiska i stalne potrebe za udovoljavanjem drugima. Iskoristite ovo vrijeme da u potpunosti uronite u aktivnosti koje donose utjehu vašem fizičkom i duhovnom biću. Ono što je najvažnije, predvidite razdoblje koje slijedi nakon 20. siječnja, jer će vam pružiti dovoljno prilika za brigu o sebi i osobno ispunjenje.

RIBA : Vaša kuća suradnje i kontakata bit će obasjana Mladim Mjesecom, što ga čini idealnim vremenom za uključivanje u sadržajne razgovore s kolegama, suradnicima i prijateljima. Otkrijte kako se nebeska tijela danas slažu u vašu korist. Naš tim astrologa revno svakodnevno daje smjernice na Viberu, nudeći neprocjenjive savjete o pitanjima zdravlja, ljubavi i rada.