Milica Todorović godinama se etablirala kao zapaženo prisustvo u glazbenoj industriji Srbije i Balkana. Podrijetlom iz Kruševca, rođena je 13. listopada 1990. godine, a žarku ljubav prema glazbi pokazivala je od malih nogu, čak i tijekom bavljenja sportom. Neustrašivo ostvarujući svoje glazbene snove, s 13 godina neustrašivo je sudjelovala u natjecanju “Zvezde Granda”.

Nakon pobjede kao najmlađe učesnice u “Zvezdama Granda”, Todorović je krenula na put snimanja i objavljivanja niza pjesama, uključujući solo pothvate i suradnje. Ključni trenutak u njezinoj karijeri dogodio se 2013. godine kada je predstavila zadivljujuću pjesmu “Three Cups”. Ova je pjesma duboko odjeknula kod publike, prikupivši nevjerojatnih 104 milijuna pregleda na YouTubeu. Iskoristivši zamah iz ovog trijumfa, Todorović je 2014. predstavila “Moje zlato”, nadmašivši postignuća svog prethodnog hita i osvojivši više od 170 milijuna gledatelja na istoj digitalnoj platformi.

Tek kada je Milica napunila 18 godina, konačno je mogla izdati album. Međutim, nakon što je dosegla ovu prekretnicu, krenula je na put otkrivanja niza hit pjesama koje su se vinule na vrhove ljestvica, što je rezultiralo trijumfom bez presedana. Milica je postala poznata kao izvođačica sa najvećim brojem pregleda jedne pjesme na Balkanu. Ovim radosnim povodom Jasmina i Milan Todorović, ponosni roditelji Milice Todorović, imaju dovoljno razloga za slavlje, a sreću im od srca želi njihova talentovana kćerka.

S velikim ponosom Milica Todorović podijelila je dirljivu sliku svojih roditelja koji su u veselju proslavili 34 godine braka. Uz lijepu čestitku koja obilježava njihovu ljubav, izrazila je svoje iskrene želje za njihovu kontinuiranu dobrobit i zdravlje, dodajući svoju poruku uskličnikom za svaku godinu njihove zajednice. Pratitelji nisu mogli a da ne ostanu oduševljeni zadivljujućom ljepotom majke Milice Todorović, pa nije bilo dileme na koga pjevačica gleda. Milan i Jasmina bili su nepokolebljivi oslonci svoje kćeri kroz njenu karijeru, a Jasmina je, ispunjena neizmjernim ponosom, otvoreno podijelila svoje divljenje Miličinim uspjesima. Tokom gostovanja u “Magazinu In” Jasmina je otkrila da svim srcem stoji iza Milice, da je prati i podržava njene odluke koje su se, na sreću, pokazale kao mudre.