Svima nam je poznat popularni srpski par, Nikolija Jovanović i Relja Popović koji se već kao što je svima poznato obožava. Njihova ljubav je krunisana sa dvije kćerke, i jedini su mladi par koji se ne osvrće na mnogobrojne tračeve,a ono što je mnoge zbunilo jest objava Nikolije na instagramu  u kojoj izleda jako zabrinuta.

  • Iznenađujuća objava Nikolije na Instagramu natjerala je mnoge da se zapitaju tko je njezina publika. Iako su osam godina zajedno i imaju dvije kćeri, Nikolija Jovanović i Relja Popović, oličenje skladnog para iz mlađe generacije, ne obaziru se na glasine koje ih okružuju. Dok se prošle godine spekuliralo o njihovom tajnom vjenčanju za listopadu, Nikolijina nedavna objava na Instagramu aludira na…

U prethodnoj reportaži Stara otkriveno je da je par krajem rujna prošle godine skovao plan kako s djecom otputovati u Atenu na opuštajući odmor, ali i proslaviti Nikolijino i Reljino vjenčanje na istoj lokaciji. . Međutim, namjera im je bila da ovaj plan drže u tajnosti i da ga dijele samo sa svojim najbližim prijateljima. Nažalost, za njihove je planove Vesna Zmijanac doznala preko svoje najstarije unuke koja je već bila upoznata s detaljima.

  • Prema dosadašnjem pisanju Stara, objavljeno je da je par krajem rujna prošle godine imao namjeru otputovati u Atenu na obiteljski odmor, kao i da će na istoj lokaciji održati Nikolijino i Reljino vjenčanje. Ipak, namjera im je bila tajiti, podatke podijeliti isključivo s kumovima, a Vesna Zmijanac je za njihov plan doznala preko svoje najstarije unuke, koja razumije cijelu situaciju. Naknadno se tema malo-pomalo ugasila i sada smo svjedoci kako se Nikolija bez muke snalazi sama dok je Relja okupiran radnim obvezama i svojim ateljeom.

 

Svoje slobodno vrijeme maksimalno je iskoristila marljivim redovitim treninzima kako bi zadržala besprijekoran izgled za nastupe. Unatoč elementu iznenađenja, Nikolijina neočekivana izjava tijekom gostovanja ostavila je mnoge zbunjenima, jer ju je popratila zagonetnom porukom kojoj još uvijek nije jasno njezino temeljno značenje. Iako djeluje kao da se smiješi, ne može se sa sigurnošću zaključiti da je odnos Relje i Nikolije u zadovoljavajućem stanju. U nedavnom razgovoru za Radio S3, Nikolija je iskreno odgovarala na pitanja koja potiču na razmišljanje i podijelila svoj jedinstveni pogled na brak.

  • Prema videu koji je objavila postaja, razigrano je otkrila svoje viđenje vjenčanja, izrazivši želju da nosi široke hlače. No, Nikolija je priznala i da sumnja hoće li se ikada vjenčati. Cijeli razgovor potražite na priloženoj poveznici na Instagramu. Rođena 19. listopada 1989. u Zagrebu, Nikolija Jovanović je svestrana srpska umjetnica koja se ističe u sferama pop-folk pjevanja, plesa i manekenstva. Trenutno živi u Beogradu, au ljubavnoj je vezi s pjevačem Reljom Popovićem.

Vesna Zmijanac, renomirana pjevačica, Nikolijina je majka, a Vlada Jovanović, bivši šef marketinga PGP RTS-a, otac. S očeve strane ima sestru Teodoru i brata Luku. Nikolija je diplomirala na Fakultetu za poslovanje i financije na Američkom sveučilištu u Ateni. U slobodno vrijeme često je posjećivala klubove i radila kao fotomodel. Poput svoje majke, Nikolija plijeni pažnju javnosti. Na privatnoj zabavi nakon koncerta u Beogradu, paparazzi su je uhvatili u provokativnom plesu s članom benda “50 cent”.

  • U Ateni je uplovila u vezu s tri godine mlađim košarkašem Atanasiosom Adetokunbom koji je igrao u razvojnoj NBA ligi. Nikolija je krajem 2014. godine počela izlaziti s Reljom Popovićem, pjevačem grupe Elitni odredi. Ubrzo nakon početka sljedeće godine otkrila je da je trudna, ali je tragično doživjela spontani pobačaj. Za širenje lažnih informacija o Nikolijinoj trudnoći s Reljinim djetetom, medije je proglasila odgovornom njezina majka. Početkom 2016. godine pjevačica se ponovno našla u iščekivanju, au rujnu je na svijet poželjela i kćerkicu Reu.