Svima nam je poznata slavna i uspješna pjevačica Emina Jahović, koja je bila udata za muzičku poznatu zvijezdu Mustafu Sandala od 2008 do 2018 te, da su u tom periodu važili za jedan od najpopularnijih parova u Turskoj.Ono što je danas tema jest da je kućanstvo Mustafe i Melis Sandal dobilo novog člana porodice.

  •  Nedaleko od rezidencije Mustafe i Melis Sandal nalazi se vila u kojoj živi Emina Jahović, pjevačeva bivša djevojka, sa sinovima Javuzom i Jamanom. Nakon uspješnog rješavanja pitanja alimentacije, Emina i Mustafa uspjeli su se mirno dogovoriti oko zajedničkog skrbništva. Djeca, potomci talentirane kantautorice i glazbenice, sada svoje vrijeme ravnopravno dijele između oba roditelja.

Ovaj dogovor ima veliki značaj za sve uključene, a posebno za Eminu, kojoj je bilo teško sama prebroditi adolescenciju svojih ljubimaca. Jamanova fascinacija javnim prostorima bila je vidljiva dok je s ocem s oduševljenjem snimao dio spota ili, pak, reklamu s njihovim sinkroniziranim plesom. Nasuprot tome, Javuz tek treba otkriti svoj pravi identitet. Ostaje majčin ponos i dika, uporno odbijajući da uči srpski jezik.

  • Utjecaj razvoda roditelja nedvojbeno su osjetile obje osobe, kao što je očeva odluka da se ponovno vjenča imala značajan utjecaj na njihove živote. Unatoč činjenici da nova rezidencija Mustafe i Melis Sandal savršeno odgovara njihovim potrebama, trebalo im je dosta vremena da zagrle svoju maćehu. Međutim, nedavne vijesti sugeriraju da će ovaj proces prihvaćanja sada biti mnogo lakši.

 

Zanimljivo je da je pjevačičina obitelj dobila novog člana koji se diskretno pridružio njihovom kućanstvu i pridonio njihovom bogatstvu i sreći. U nedavnom razgovoru, Mustafa je ponosno podijelio priču o Melisnoj voljenoj pudli, divnoj družici koja pronalazi radost u odmaranju na njezinim prsima. Ovo nježno muško štene zove se Pafi, nadimak koji je izabrao par. Javuz i Jaman će uvijek imati druga za igru ​​bez obzira gdje žive, jer i Emina ima sličnog ljubimca.

  • Rođena 15. siječnja 1982. u Novom Pazaru, Emina Jahović je pjevačica, tekstopisac i autor srpsko-turskog porijekla. Provodeći svoje vrijeme između Beograda i Istanbula, prikupila je veliki broj pratitelja na platformama društvenih medija, s gotovo 750 tisuća pratitelja samo na Facebooku. Eminin otac Nusret bio je kardiolog, a majka Senija karijeru pedijatra. Osim roditelja, Emina je imala stariju sestru Sibinu, koja je krenula njihovim stopama i postala dječji psihijatar, te starijeg brata Mirsada, koji se proslavio kao košarkaš. Emina je pohađala Osnovnu školu “Meša Selimović”, ali je nažalost, prije nego što je završila školovanje u njoj, doživjela gubitak oca.

Unatoč ovoj poteškoći, Eminin talent je zablistao u raznim područjima njenog života. Dvije godine posvetila je treniranju košarke, a njezine glazbene sposobnosti dovele su je do satova gitare, pridružila se zboru te istraživala glumu, kiparstvo i folklor. U početku je željela postati arhitektica, ali je Emina na kraju odabrala glazbenu karijeru. Sa 17 godina ušla je u brak s Aladinom Đulovićem, ali je njihova veza bila kratkog vijeka. Nakon toga, Emina je diplomirala na Fakultetu za menadžment na BK Univerzitetu.

  • Tijekom njezina puta mediji su je ljubavno povezivali s Markom Miškovićem, no Emina je pojasnila da su samo prijatelji. Godine 2004., tijekom boravka u Bodrumu, Emina se susrela s pjevačem Mustafom Sandalom. Njihova je veza napredovala do točke zaruka, koje su se dogodile u pitoresknom švicarskom gradu Sankt Moritzu. Međutim, njihovi različiti pogledi na javni rad naposljetku su doveli do njihovog razdvajanja. Unatoč izazovima s kojima su se suočavali, uspjeli su ih savladati i zavjete su izmijenili 13. siječnja 2008. u cijenjenom hotelu “Otoman” u Istanbulu. Njihovo putovanje nastavljeno je kada su u kolovozu na svijet dočekali svog sina Jamana.