Debitujući na muzičkom takmičenju Zvezde Granda, Tanja Savić se prvi put pojavila u javnosti. Posljednjih godina je njen privatni život često tema medija. Pjevačica je nakon razvoda pronašla sreću u romantičnoj vezi sa Muhamedom Mukijem Bešićem, a pritom je besprijekorno postigla željenu građu. Pjevačice na našoj sceni dosta vode računa o svom izgledu, te se svim silama trude da ga dovedu do savršenstva. Imaju svoje nutricioniste, treniraju redovno i paze šta unose u svoj organizam. 

  • Tanja Savić je uspješno postigla gubitak kilograma pridržavajući se pomno osmišljenog plana obroka koji je lično osmislila. Uprkos pokušajima da smrša kilograme kroz dijetu, ona otvoreno priznaje da doživljava stalnu glad. Iako sam se upustio u režim detoksikacije koji je nalagao konzumaciju isključivo sokova od voća i povrća, nemogućnost konzumiranja čvrste hrane pokazala se nepodnošljivom.

Pjevačica je ispričala da je za jutarnji obrok rezervisala svježe cijeđene sokove i da se uz njih odlučila za manja, delikatnija jela. Njeni obroci su uključivali razne opcije, uključujući salatu, piletinu i ribu, a sve je uživala bez dodavanja hleba. Značajno smanjivši potrošnju hrane, pjevačica je doživjela brze i zapažene ishode.

Kao i mnoge druge žene, Tanja Savić otkriva svoj lični put mršavljenja, posebno u predelu stomaka gde ima tendenciju da se najviše nakuplja. U trenutku kada se moje tijelo doda i nekoliko kilograma, stomak mi se brzo širi, što je prilično mučno. Međutim, trijumfalno sam skinula te kilograme i sada sam bez viška kilograma.

Nevjerovatno sam zadovoljna svojim izgledom nakon uspješnog mršavljenja na tom području. Kao osoba sklona debljanju, moram povremeno prilagođavati ishranu kako bih održala vitku figuru. Nedavno, tokom intervjua za Hit, Tanja je otkrila ranu fazu veze sa Mukijem.

Ove fotografije su nastale u vrijeme kada smo bili potpuni stranci. Reci mi, kakav je bio tvoj lični susret sa ljubavlju? Da li ste u potrazi za “savršenim” partnerom? Jeste li pronašli svoju srodnu dušu i koliko je duboka vaša veza? Da li vi i vaša bitna druga osoba dolazite iz različitih vjerskih sredina?

Bilo je to 2006. godine kada se Tanja Savić u Kaliforniji ukrstila sa Dušanom Jovančevićem, australijskim preduzetnikom srpskog porekla. Tanja ga u početku nije posmatrala kroz romantičnu leću zbog užurbanog rasporeda. Međutim, sudbina se umešala i putevi su im se ponovo ukrstili 2009. godine, što ih je navelo da zajedno krenu na romantično putovanje.

Njihova ljubavna priča dobila je značajan preokret 29. decembra 2010. godine, kada im je Tanja rodila sina Maksima. Nekoliko godina kasnije, 30. juna 2012. godine, radosno su dočekali još jednog člana porodice, dječaka teškog 3,2 kilograma, kojem su dali ime Đorđe.

Odabirom porođaja u Gold Coast Cityju, Tanja je ispunila suprugovu želju da im djeca budu rođena u Australiji. Tanja i Dušan su početkom 2011. godine doneli odluku da svoju privrženost učvrste kroz ceremoniju građanskog braka.

Tanja je 2013. godine donela odluku da se vrati u Srbiju zajedno sa porodicom, uprkos uskovitlanim glasinama o problemima u braku i finansijskim borbama. Tanja je ove glasine odlučno demantovala, negirajući čvrsto. Jedan posebno upečatljiv incident dogodio se tokom njenog gostovanja u emisiji “Narod pita”, gde se žestoko posvađala sa Sašom Popovićem, šefom Granda.

Nakon nekog vremena, Tanja je odlučila da se udalji od očiju javnosti i da prioritet svojoj porodici. Međutim, kada je izrazila želju da obnovi svoju muzičku karijeru, naišla je na protivljenje muža, koji nije podržao njenu odluku. 2020. godine, usred pandemije COVID-19, Tanja je bila iznenađena kada je njen suprug Dušan tajno preselio njihovu decu u Australiju.

  • Bitka za spajanje njihove porodice trajala je više od godinu dana, a na kraju je rezultirala razvodom Tanje i Dušana. U medijima se spekulisalo o potencijalnoj romantičnoj vezi Tanje i Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, zbog snimka koji je snimljen u njegovoj rezidenciji.

Ipak, Tanja je kategorički negirala bilo kakvu romantičnu vezu, dok je Stanivuković eksplicitno izrazio želju da se odvoji od tračeva i senzacionalističkih vesti.