Objašnjeno prijateljstvo Dragane Mirković i Karleuše Dragana Mirković otkrila je da često čuje glas kolegice iz estrade Lepe Brene, s kojom rado priča o svom privatnom životu, ali jako poštuje Jelenu Karleušu. Prijateljstvo Dragane Mirković i Karleuše postalo je bliže nego inače u proteklom periodu, kako je Dragana Mirković ranije pričala o pop kraljici, podsjetimo… U proteklih nekoliko godina Dragana se jako zbližila s Jelenom i, kako kaže, njihov odnos je poseban. – Nas dvoje imamo poseban odnos. Zadnji put smo se sreli prije šest godina, kad sam snimao novogodišnji program za TV.

  • Dvaput smo u životu popili kavu i ponekad se dopisivali, ali ne bih rekao da smo bili prijatelji. Imamo nešto važnije, a to je međusobno poštovanje – i to mi je ponekad draže nego da mi netko kaže “dušo, dijete” i tko zna što mi se priča iza leđa. Jelena me iznenadila kao osoba, kazao je Mirković, prije nego što je objasnio kako je Jelenin postupak izazvao divljenje. – Prije nekoliko mjeseci jedan moj poznanik obolio je od raka. Na Instagramu sam objavila da mu treba pomoć i zamolila ju da objavi jer je ona definitivno najpopularnija osoba na društvenoj mreži. Odmah je kontaktirala grčke liječnike koji su liječili njezinu pokojnu majku Divinu, kao i specijaliste u Turskoj. – Dala je sve od sebe da ovoj mojoj poznanici omogući vrlo važan pregled. Dala je sve od sebe, ali za njega je, nažalost, bilo prekasno. Dragana Mirković je tada rekla da je u javnosti pokazala koliko je humana i dobra osoba i koliko je drugačija, prenijela je ranije Srbija Danas.

Jelena Karleuša prisustvovala je “Danu mladosti” u Nišu, na kojem će nastupiti 8. lipnja, te okupljenim medijima govorila na razne teme. Budući da je razvod Dragane Mirković i dalje jedan od fokusa, JK to ne može izbjeći, iako joj pjevačica poručuje da to ne mora raditi i da se mora oglašavati. – Dragana mi je rekla da ništa ne govorim i da ne reagujem. Još jednom je pokazala svoju veličinu molbom da je ne branim. Osim toga, rekla mi je da ne reagiram na dodvoravanja njezina budućeg bivšeg muža.

  • Naravno, ako bude provokacije, reagirat ću – izjavila je pred ekipom 24sedam. Jelena Karleuša Tošić (rođena 17. kolovoza 1978.) je srpska pjevačica poznata po svojim provokativnim skladbama i čestim reinvencijama svog imidža, po kojima je stekla prepoznatljivost i utjecaj. Caliusa je također privukao široku medijsku pozornost zbog svojih otvorenih stavova i povremenih kontroverzi. Njemački magazin “Fokus” nazvao ju je “Madonom Balkana”, dok ju je magazin “V” usporedio sa Lady Gagom. Karleuša je i najpraćenija Srpkinja na društvenim mrežama, sa 2 milijuna pratilaca na Instagramu. rani život Jelena Karleuša rođena je 17. kolovoza 1978. u Beogradu, Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija, a odrasla je u naselju Fontana u Novom Beogradu.

Njezina majka Divna Karleuša (25. siječnja 1958. – 3. ožujka 2019.) bila je voditeljica Radio Beograda, a otac Dragan (1. siječnja 1947.) umirovljeni je kapetan iz MUP-a Srbije koji je upravo vodio odgovor na zloglasni masakr na Kosovu 1999. i sudjelovao u operaciji Sablja 2003. Kariusa je zbog inflacije i općih ekonomskih poteškoća završila Zemunsku gimnaziju, pohađala glazbenu školu i postala članica zbora Jelena. situacija u zemlji.

Na kraju, uz pomoć pjevačice Dragane Mirković, Karleuša je 1995. izdala svoju prvu ploču “Ogledalce pod diskos”, koja je postala komercijalni uspjeh i prodala više od 100.000 ploča u Jugoslaviji. Kasnije je objavila još pet turbo-folk ploča, ali kako je njezina karijera napredovala, nastojala je i dalje biti promatrana kao čista pop izvođačica.