Već duže vrijeme ljubavne veze Rade Manojlović bile su pod lupom javnosti. Unatoč nastojanjima Rade Manojlović da očuva privatnost svog ljubavnog života, njezine veze s uglednim osobama dospjele su u javnost, pa su njeni pokušaji bili neuspješni. Mediji se često bave ljubavnim vezama Rade Manojlović. Nakon rastave od mlađeg kolege Harisa Berkovića, Rada je ostala škrta na riječima o svom emotivnom stanju, pa javnost nije saznala za njenu ljubavnu vezu.

  • Ipak, u posljednje dvije godine činilo se da je pjevačica blaženo zaljubljena, iako je identitet svog dečka uspjela zadržati u tajnosti. Međutim, tokom emisije “Paparazzo lov” kamere su uhvatile Radu kako se strastveno ljubi s nepoznatim muškarcem dok su izlazile iz vozila. Tijekom intervjua, pjevačica je razjasnila sve zablude izjavom: “Želim jasno reći da on nije moj novi dečko. Iako neki to možda tako doživljavaju, on je zapravo moj vozač i blizak prijatelj. Želim naglasiti da Ne pretjerujem po ovom pitanju.

Hvala vam na vašoj znatiželji.” Romantični život Rade Manojlović oduvijek je plijenio pozornost javnosti, a nedavno je otkrila i dodatne informacije na tu temu. Dala je do znanja da, iako trenutno nije u romantičnoj vezi, ima snažnu želju izbjeći samotnjački život. Trenutno ne doživljavam osjećaj zaljubljenosti. Međutim, svjestan sam da ću, kada dođe taj trenutak i uhvatim se kako mislim “to je to”, poželjeti dublju razinu predanosti. Pomisao da ću život provesti sama nije mi privlačna; samoća je nešto čega se bojim.

  • Vjerujem da je sada pravo vrijeme da uđem u brak i osnujem obitelj. Kad se vratim kući nakon nastupa i legnem u krevet, ne mogu zagrliti svoje pjesme. Iako su uspjeh i publika ugodni, gube na značaju ako ih nema s kim podijeliti. Smatram se marljivim radnikom, ali nisam se uvijek tako osjećao. U prošlosti sam stalno bio uhvaćen u mašineriju života. Cijenim interes moje publike, ali žudim za prisutnošću svoje obitelji i ljubavlju koju pružaju. “To je osobni problem, isključivo unutar mene”, priznaje Manojlović.

Djed ju je ljubazno savjetovao, opetovano, govoreći: “Ako ti se nijedan od njih ne sviđa, draga moja, izbor je tvoj.” Priznala je da su njezine misli bile samo fantazije. S godinama je čeznula za mirom, za brigom i zaštitom, tako da više ne mora sama nositi teret. Priželjkivala je nekoga ko će je škakljati i obasipati nežnošću”, rekla je Manojlovićeva, ističući svoje želje u partneru kojeg bi voljela. Što se tiče onoga što mi je najvažnije, moram biti iskren – fizički izgled zauzima prvo mjesto.

  • Iako je bilo puno sjajnih momaka koji su me pokušavali osvojiti, ako nema “kemije”, sve je uzalud. Samo ljubaznost nije dovoljna da se zaljubim. Treba mi netko s očima koje odražavaju samo mene i cijeli svijet. Moraju posjedovati i ljepotu i zgodnost! Želim osjećati zavist zbog izbora partnera, ali jednako je važno da oni dijele moje terete i obveze i da zajedno koračamo prema zajedničkom cilju”, rekla je Rada. Rada Manojlović, ugledna ličnost srpskog pop-folk scene, rođena je 25. kolovoza 1985. godine u Požarevcu.

Njen glazbeni put započeo je 2007. godine, kada je stekla priznanje šire javnosti sudjelovanjem u popularnom natjecanju “Zvezde Granda”, gdje je osvojila drugo mjesto. Njezin početni trijumf poslužio je kao temelj njezinim daljnjim profesionalnim pothvatima, na kojima je objavila brojne uspješne albume poput “Cao bezobrazni”, “Deset sopod nule”, “Marakana” i “Metropola”.

  • Rada se ističe svojom neusporedivom vokalnom vještinom i vještinom za besprijekorno spajanje tradicionalnih folk nijansi sa suvremenim pop senzibilitetom, što je rezultiralo širokim priznanjem i obožavanjem. Njezin utjecaj na glazbeni krajolik nadilazi prodaju ploča, obuhvaćajući njezin duboki utjecaj na umjetnike u usponu i njezinu predanost očuvanju kulturnog naslijeđa snagom glazbe.