S humanitarnim motivom pjevač Nikola Rokvić krenuo je na nevjerojatno putovanje u Grčku, dugo 1150 kilometara. Njegova je svrha bila pružiti ruku pomoći onima u potrebi, što ga je potaknulo da poduzme ovaj važan korak. Očekuje se dolazak Nikole Rokvića na Eginu, gdje se namjerava pokloniti Svetom Nektariju Eginskom. Prilikom posjete Hramu Svetog Save, Nikola je u pratnji svoje obitelji odvojio trenutak za molitvu.

  • Njegova namjera ovog putovanja bila je primarno proširiti pomoć brojnim obiteljima i djeci, s posebnim naglaskom na pomoć bolesnoj djeci. S tom svrhom na umu, inicirao je osnivanje zaklade koja ima za cilj podržati ne samo obitelji i talentiranu djecu, već i onu koja se bore s bolešću. Govoreći u zidovima hrama, Nikola je izrazio svoju duboku predanost ovoj stvari. Osim dobrotvornog djelovanja, Nikola Rokvić drži se vjerskih načela i prenosi pravoslavni nauk svojoj djeci. Zbog toga često posjećuje manastire, sam ili s obitelji, te svesrdno poštuje tradiciju i svetkovine Srpske pravoslavne crkve, njegujući važnost obiteljskog nasljeđa.

Unatoč prvotnoj želji da živi redovničkim životom, Nikolino odvajanje od troje djece trenutno ga je spriječilo da nastavi tim putem. No, supruga Bojana mu je izrazila podršku i dala bi mu svoj blagoslov da se odluči na taj korak. Nikola aktivno dijeli duhovne poruke i novosti o svojim nastojanjima na svojim platformama društvenih medija. Nedavno je najavio da se u korizmi priprema za nešto značajno. Rođen 29. lipnja 1985. godine u Beogradu, Nikola Rokvić je poznati srpski pjevač.

  • Dolazi iz glazbenih krugova, sin je poznatog folk pjevača Marinka Rokvića, a njegov mlađi brat Marko također se bavi glazbenom industrijom. Nakon završene srednje škole, Nikola nastavlja svoju strast prema dizajnu i snimanju zvuka upisujući smjer za te discipline na Sveučilištu Braća Karić. Nikola, talentirani glazbenik, svoje obožavatelje razveselio je izdavanjem čak tri albuma. Debitantski album pod nazivom “Oprosti mi mladost” (2006.) osvojio je slušatelje kolekcijom nezaboravnih hitova među kojima su “S kim si varala”, “Oprosti mi mladost” i “Tvoj sam i kad s njom spavam”.

” Nakon uspjeha prvog albuma, Nikolino drugo izdanje, “Přećuti me” (2008.), naišlo je na veliko oduševljenje publike. Pjesme “Pvoredi me”, “Ja nim taj” i “Dobar sam ti ja” imale su dubok odjek među njegovim obožavateljima. Nikolin talent priskrbio mu je i pozive za nastupe na prestižnim događanjima poput Grandovih festivala, gdje je njegova izvanredna izvedba “Med i slatko grozđe” ostavila upečatljiv dojam. Također, krasio je pozornicu renomiranog festivala u Vrnjačkoj Banji.

  • Dok su njegova prva dva albuma bila u narodnjačkom zvuku, Nikola je trećim albumom “Ovaj put” (2015.) napravio hrabar umjetnički zaokret, u potpunosti prigrlivši pop žanr. Ovaj album, koji se sastoji od devet iskrenih pjesama, prekrasno pripovijeda univerzalnu ljubavnu priču koja odjekuje kod svakoga tko je iskusio putovanje od prvog susreta, preko boli rastanka, do konačnog pomirenja. Prateći glazbeni spotovi su pomno izrađeni, neki su snimljeni u Srbiji, a drugi u Sjedinjenim Državama. Bojana Barović, poznata manekenka, voljena je Nikolina zaručnica.

Putevi su im se prvi put ukrstili u televizijskom reality showu Survivor 2010. godine, tijekom boravka na Filipinima, i od tada su nerazdvojni. U iskazu ljubavi koji ostavlja bez daha, Nikola je zaprosio Bojanu tijekom zadivljujućeg novogodišnjeg nastupa ispred cijenjene Skupštine grada Beograda 2015. Par sada željno iščekuje dolazak svog prvog djeteta. U 2016.

  • Nikola se upustio u još jednu avanturu realityja pridruživši se ekipi Tvoje lice zvuči poznato. Njegov izniman talent zablistao je već u prvoj epizodi, jer je besprijekorno utjelovio makedonsku pjevačicu Kaliopi, hipnotizirajući publiku zadivljujućom izvedbom njezine poznate pjesme “Rođeni”. Nadalje, Nikola svoju nesebičnost iskazuje redovitim darivanjem krvi, utjelovljujući duh suosjećanja i velikodušnosti.