Pjevačica Dara Bubamara izazvala je veliki bijes djevojke Milana Kesića. Nedavno je Dara novinarima otkrila da je već duže vrijeme nevezana, ali da održava jaku vezu sa svojim bivšim suprugom Milanom Kesićem. Čak je nagovijestila i mogućnost njihove buduće pomirbe. Djevojci Milana Kesića, s kojom više od godinu dana dijeli životni aranžman na relaciji Novi Sad – Pariz, Darina šala nije bila zabavna.

  • Milan je imao poteškoća s djevojkom koja ga je optužila za tajne i izrazila želju da se pomiri s Darom. Prema izvoru bliskom Darinom bivšem partneru, kada bi se odlučila na ponovno spajanje s Milanom, njih dvoje bi ponovo bili u vezi. Milan joj je pojasnio da je Darin komentar izmišljen iz šale, a čak je spomenuo i da je ona lično izrazila sklonost piletini. Međutim, Milan je također priznao da bi njihove različite perspektive spriječile njihovo emocionalno pomirenje.

Unatoč Milanovim naporima, djevojka je ostala duboko uzrujana, osjećajući duboki osjećaj izdaje koji je narušio njezino povjerenje. Razgovor je došao do kraja kada je Kesić došao do Dare izrazivši zabrinutost zbog njene šale i utjecaja koje je to imalo na njegovu vezu. Dara je bila zatečena ovim otkrićem, jer nije bila sigurna u čemu je točno pogriješila. Kako bi razjasnila situaciju, zamolila je Milana da djevojci da telefon u nadi da će moći izravno razgovarati i riješiti eventualne nesporazume.

  • Uvjeravajući je da nema razloga za brigu, izrazila je ljubav prema Milanu kao prijatelju i ocu njihovog djeteta, ističući da on ne predstavlja nikakvu prijetnju. Tek nakon ovog uvjeravanja, djevojka Milana Kesića se oslobodila brige. Radojka Adžić, široj javnosti poznata kao Dara Bubamara, rođena je 21. svibnja 1976. godine u Novom Sadu i postala je jedna od najistaknutijih osoba srpske glazbene industrije. Njezin put u glazbeni svijet započeo je krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća kao članica “Dara Bubamara Show Banda”, što je u konačnici i inspiriralo njezino umjetničko ime.

Dara se vrlo brzo istaknula izuzetnim glasom i magnetskom pojavom, što ju je navelo da 1995. godine započne solo karijeru. Tijekom godina izdala je dvanaest studijskih albuma, čime je učvrstila svoj status jedne od vodećih pop-folk pjevačica u regiji. Rođena 21. svibnja 1976. u Novom Sadu, koji je u to vrijeme bio dio Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije, Radojka Adžić, naširoko poznata kao Dara Bubamara, odrasla je u obitelji koja je njegovala duboku strast prema glazbi.

  • Još dok je bila mala, njezin afinitet prema glazbi dolazio je do izražaja kroz aktivno sudjelovanje u raznim dječjim glazbenim programima i natjecanjima, pokazujući njezin izuzetan talent. Od malih nogu Dara je krenula u svoju glazbenu odiseju. Još u djetinjstvu imala je priliku pokazati svoj talent kao prateća pjevačica renomirane umjetnice Lepe Lukić, što je bio ključni trenutak u njezinom glazbenom razvoju.

Ovo iskustvo ne samo da je potvrdilo njezine iznimne sposobnosti, već je i utrlo put budućim glazbenim eskapadama. Unatoč preprekama, poput medijskih nagađanja o odlasku iz srednje škole, Dara je ostala nepokolebljiva u svojoj nepokolebljivoj predanosti svojoj glazbenoj strasti. Nakon što se pridružila “Dara Bubamara Show Bandu”, njezin ulazak u glazbenu industriju obilježen je izdavanjem njihovog albuma “Košava sa Dunava” 1993. godine.

  • Upravo je to razdoblje odigralo ključnu ulogu u njezinom osobnom razvoju, opremivši je esencijalnim iskustvom i samopouzdanje potrebno za procvat solo karijere. Godine 1995. Dara Bubamara je krenula na svoje solo putovanje s albumom “Dosada”, čime je postavila temelje za svoje naredne trijumfe i opće priznanje unutar glazbene industrije.