Djeca slavnog glumca duboko su pogođena njegovom neizlječivom bolešću koja ih jako boli. Tijekom gostovanja u ‘The Drew Barrymore Show’, Talula Willis (29), kći poznatog glumca, otvoreno je govorila o svom iskustvu odrastanja u javnosti, suočavanju s izazovima mentalnog zdravlja i borbi s poremećajima u prehrani. Nadalje, osvrnula se i na zdravstveno stanje svog oca, Brucea Willisa, koji je svojim obožavateljima sve nedostižniji.

  • “Sretna sam što imam očevu nepokolebljivu ljubav i podršku i to ima golemo značenje u mom životu”, iskreno kaže. Bruce Willis donio je srceparajuću odluku da se povuče iz glume u proljeće 2022., a kao razlog je naveo demenciju. Samo nekoliko mjeseci kasnije, u rujnu iste godine, postalo je očito da kultna zvijezda “Umri muški” nije u stanju samostalno obavljati ni najjednostavnije dnevne zadatke bez pomoći.

Njegova supruga, Emma Heming, koja mu pomaže u kretanju stepenicama s drugog kata na prvi, pomaže mu u kretanju unutar njihovog doma. Nadalje, zdravstveni radnik ga prati na liječničke preglede. Zanimljivo, Bruce je prošle godine otkrio da pati od afazije, stanja koje karakterizira gubitak govora. Osim toga, ranije ove godine dobio je dijagnozu frontotemporalne demencije, degenerativnog poremećaja koji zahvaća frontalne i, povremeno, temporalne režnjeve mozga, a koji može biti ili nasljedan ili se pojaviti spontano.

  • Uz očevu bolest, Talula je otvorila priču o svojoj borbi s anoreksijom koja je trajala četiri godine: “Kao rezultat nedavnih događaja, borila sam se s poremećajem prehrane. Ogromna podrška koju sam dobila na Instagramu bila je ključna, a sada kada sam u početne faze oporavka, intrigira me što o tome pričam jer nisam sigurna jesam li to savladala ili sam još uvijek usred borbe”, priznala je. Kako prenosi Story.hr, glumac koji se nosi s teškim zdravstvenim stanjem većinu vremena posvećuje supruzi Emmi Willis (45) i njihovim dvjema kćerima.

Uz zapaženu ulogu u seriji “Umri muški”, stekao je priznanje opsežnom filmografijom te čak nastupao u raznim televizijskim emisijama. Uz impresivnu filmografiju koja uključuje više od šezdeset filmova kao što su “Paklena rupa”, “Grad grijeha”, “Nesalomljivi”, “Armagedon” i, naravno, “Šesto čulo”, njegovi su filmovi zajedno zaradili nevjerojatnih 2,55 milijardi dolara. 3,04 milijarde dolara, čime je učvrstio svoju poziciju šestog glumca s najvećom zaradom u povijesti.

  • Tijekom svog profesionalnog puta pobrao je brojna priznanja i izazvao neizmjerno obožavanje kako gledatelja tako i recenzenata. Bruce Willis, rođen 19. ožujka 1955. u Idar-Obersteinu u Njemačkoj, odrastao je u kućanstvu s Marlene, službenicom njemačke banke, i Davidom Willisom, američkim vojnikom. Kao najstariji od četvero braće i sestara, Willis se sa svojom obitelji preselio u Penns Grove, New Jersey, kada je njegov otac završio odsluženje vojnog roka, gdje je tražio posao kao zavarivač i tvornički radnik.

Nažalost, roditelji su mu se razveli tijekom njegove adolescencije. Završio je školovanje u srednjoj školi Penns Grove, a zbog borbe s mucanjem odlučio se baviti kazalištem. Vjerovao je da će mu ovaj umjetnički izlaz pomoći da prevlada svoju govornu manu i poboljša svoju sposobnost učinkovite komunikacije. Nakon diplome zaposlio se kao zaštitar. Međutim, nakon tragičnog incidenta koji je rezultirao gubitkom života suradnika, odlučio je dati ostavku na svoju poziciju i počeo nastupati na različitim mjestima.