Šokantno je iznenadila vijest o rastavi biznismena Tonija Bijelića i folk pjevačice Dragane Mirković nakon 24 godine braka. Toni se pojavio u dvorcu i podijelio fotografiju na svom Instagram računu, ali začudo, slika je nestala, što ga je natjeralo da je ponovno objavi. Popraćena fotografijom snimljenom u bečkom dvorcu, Toni je podijelila dirljive stihove koji sažimaju srceparajuću stvarnost izgubljene ljubavi između njih i njihove majke.

  • Unatoč njihovim najvećim naporima, ovo kućanstvo je lišeno radosti i zadovoljstva. Neočekivana reakcija njihova sina Marka Bijelića, koji je prestao pratiti oca na društvenim mrežama, zaprepastila je mnoge promatrače. To je potaknulo nagađanja da bi Marko mogao biti kivan na Tonija zbog neotkrivenih događaja. Prava priroda njihove veze ostaje obavijena misterijom, ostavljajući nas zaintrigiranima i željnima da otkrijemo istinu. Detalji o tome što se dogodilo dovelo do iznenadnog raspada njihova braka ostaju nepoznati, što nedvojbeno ukazuje na značajan razlog, budući da prekid 24-godišnje zajednice nije beznačajna stvar.

Rođena 18. januara 1968. godine u Požarevcu, Dragana Mirković je renomirana srpska folk pjevačica sa repertoarom hitova poput “Spasi me samoće”, “Samo u pjesmama ruže cvjetaju”, “Kad bih znala kako žudim”, ” Jelen poljubac jelena” i “Cvete moj”. Od kasnih 1990-ih živi i radi u Beču. U braku s poduzetnikom Tonijem Bijelićem blagoslovljeni su s dvoje djece, sinom Markom i kćeri Manuelom. Sa svojih 15 godina snimila je svoj debitantski singl i odmah postala najmlađa pjevačka senzacija u bivšoj Jugoslaviji.

  • Tijekom svoje slavne karijere izdala je preko 20 albuma, prodanih u impresivnih 700.000 primjeraka. Godine 1993. Udruženje radio postaja Srbije proglasilo ju je pjevačicom desetljeća, dok ju je dijaspora prepoznala kao drugu najomiljeniju osobu u Saveznoj Republici Jugoslaviji (SRJ). Postigavši ​​velike uspjehe u karijeri, dobitnica je brojnih priznanja, uključujući i devet prestižnih nagrada na temelju glasanja javnosti. Bugarska televizijska mreža “Balkanika” ju je 2008. godine okrunila najomiljenijom pjevačicom na Balkanu. Njezini su koncerti privlačili ogromne mase, često privlačeći i do 50.000 oduševljenih obožavatelja.

Posebno se pamti koncert u Leskovcu 2018. godine, gdje joj se u pjesmi pridružilo, procjenjuje se, oko 80.000 obožavatelja. Ne zadovoljavajući se samo svojim glazbenim postignućima, okušala se i u svijetu glume, preuzevši glavnu ulogu u filmu “Slatki snovi” i pojavivši se u još dvije austrijske produkcije. Rođena 1968. godine u Požarevcu, Dragana Mirković je djetinjstvo provela u obližnjem selu Kasidol, gdje je živjela sa babom i djedom, roditeljima i starijom sestrom Dušicom. Osvrćući se na svoj odgoj, često je izražavala radost i bezbrižnost svojih ranih godina.

  • Sa težnjom da postane turistički vodič i strašću za engleski jezik, njegovala je snove o budućoj karijeri u turizmu. Dok je prije svega uživala u veseloj glazbi, utjehu je nalazila iu slušanju djeda Dragutina kako svira harmoniku. Već u ranoj mladosti prepoznat je njezin izuzetan talent, što ju je dovelo do toga da nastupa kao solistica na školskim priredbama i natjecanjima kroz prva četiri razreda osnovne škole. Kada je imala 14 godina, Draganinim roditeljima su se obratili čelnici diskografske kuće “Diskos” i izrazili interes da ona snimi pjesmu u Beogradu.

Isprva zatečen, njezin je otac pristao na prijedlog, ali samo pod uvjetom da prvo završi osnovnu školu. Čim je završila školu, sa ocem se uputila u studio “Košutnjak”, gde je snimila debi singl pod nazivom “Imam nemirnog dečka”. Publika je pjesmu primila s velikim oduševljenjem, što je dovelo do izdavanja njenog punog albuma 1984. godine. Na tom albumu osim spomenutog singla nalazile su se i druge pjesme poput “Uteši me, tužna sam”, “Znam da nosim prsten tvoj”, “Hej, mladiću, tako si šik”, i više.