Prvi put nakon što je Jelena Karleuša otkrila detalje njihovog razvoda, Bojan Karić je na premijeri filma “Nedelja” došao u pratnji supruge Maše Karić, koja je cijelo vrijeme bila uz njega. Unatoč Karleušinim molbama da se u podcastu Dragana J. Vučićevića pozabavi njihovim razvodom, Bojan je tada odlučio šutjeti. Međutim, nedavno se ponovno pojavio u javnosti, odlučivši se usredotočiti na harmoniju svog sadašnjeg braka i izraziti svoju nepokolebljivu ljubav prema svojoj ženi, ljubav koja je i dalje jaka kao što je bila kad su se tek upoznali.

Prilikom gostovanja u podcastu Informera, Karleuša je iskoristila priliku da podijeli svoje viđenje kratkog tromjesečnog razvoda i ispriča svoju stranu priče. Bogoljub je vrlo jasno izrazio svoje negodovanje prema našoj vezi i aktivno joj se odupirao. Zapravo, otišao je toliko daleko da mi je ukinuo pristup BK TV. Osim toga, manipulirao je informacijama kako bi me prikazao kao drugog najomraženijeg pojedinca u Srbiji, iza Madeleine Albright. Naravno, pozicionirao se kao najomiljenija osoba u narodu.

Usred naše rasprave, izrazio mi je negativan utjecaj moje prisutnosti na njegovu obitelj. Usred naših okupljanja, na kojima bi se okupilo pedesetak osoba, često mi je upućivao pogrdne riječi. Postoji jedna posebna prilika koja mi je ostala živo u sjećanju, kada smo se svi okupili oko stola i šutke uživali u našoj juhi. Upravo u tom trenutku Bogoljub je iskoristio priliku da me izdvoji i otkrije zamršene detalje svog razvoda.

Jelena je tijekom cijele njihove veze ostala nepokolebljivo vjerna Bojanu, čak i nakon što se on odrekao vlastite obitelji i ušao u novi brak. No, neočekivani dolazak Bogoljubova tjelohranitelja na Jelenin kućni prag u 7.15 ujutro donio je zapanjujuće otkriće – priznanje tajne ljubavne veze i ponudu braka. Ovakav šokantan rasplet događaja nagnao je Bojana da žurno pokupi svoje stvari i napusti stan. Jelena je kao odgovor na to odlučila da se distancira od burne situacije i obratila se Bojanovoj majci tražeći dokumente potrebne za miran razvod.

U njegovom mobilnom uređaju bila je naša kompilacija privatne korespondencije. Sve glasine koje kruže o mojoj prisutnosti u stražnjem dijelu Hummera potpuno su izmišljene. Bojan se može uvjeriti u istinitost ovih tvrdnji, jer je potpuno svjestan da me nikada nije susreo na spomenutoj lokaciji. Uvelike bi mi olakšalo patnju da je javno priznao istinu, jer sam kroz ovo iskušenje izdržala golemu muku, kako se pjevačica prikladno izrazila.