Cecina kćerka Tasa već duže vrijeme uživa u vezi sa Nemanjom Gudeljom sa kojim je obavila i crkveno vjenčanje ali svadbu još uvijek nisu održali. Planove im je poremetio gubitak bebe što je bio jako težak period za oboje ali su iz svega izašli još jači. Par uživa u prelijepoj Sevilji gdje Nemanja igra za istoimeni klub.

 

Nemanja Gudelj, vešt fudbaler i reprezentativac Srbije, stekao je značajnu kritiku medija i javnosti zbog romantične veze sa Tasom, Cecinom ćerkom. Njihovo sjedinjenje je svečano obilježeno crkvenom ceremonijom, ali njihovu radost pokvario je tragični gubitak nerođenog djeteta u petom mjesecu trudnoće. Izvještaji medija upućuju na zategnute odnose između ženskih članova porodice Gudelj i Tase, ali nedavni događaji su donijeli pozitivnu promjenu.

Dok su se srpski mediji fokusirali na Vanju Gudelj, sestru Nemanje Gudelja, zbog tekstova u kojima se spekuliše o mogućem neslaganju sa njenom budućom snahom Anastasijom Ražnatović, međunarodni mediji su zauzeli optimističniji pristup. Istaknuli su je kao talentovanu nadobudnicu u svetu tenisa.

Sa dvadeset i jednom, Vanja Gudelj, markantna brineta, sestra je Nemanje Gudelja. Sa njenim talentom koji obećava, postoji velika iščekivanja za njenu svetlu budućnost u svetu tenisa, jer joj se predviđa da će postati istaknuta zvezda u sportu. Vanjino upoznavanje sa tenisom započelo je na renomiranoj akademiji belgijske igračice Kim Clijsters, koja je imala uticajnu ulogu u oblikovanju njenog ranog teniskog puta.

U intervjuu za Novosti sa 12 godina, Vanja je ispričala da dobija dragocene smernice od Kim i njenih vršnjaka na Akademiji. Konkretno, Kim je naglasio značaj ostati prizemljen, čak i pred ogromnim uspjehom. Ne samo da je pružila podršku, već je i uvjerila Vanju u njen izuzetan napredak, ističući da je uvijek dostupna za sve upite i razgovore.

  • U trenutku ispunjenom ponosom, mlada Vanja je samouvereno izjavila: “Srbija je nacija koja drži moju odanost. Učešće u utakmicama za Holandiju me ne raduje, jer nemam osećaj pripadnosti toj zemlji. Moja braća i sestre ponosno predstavljaju Srbiju u sferi fudbala, a i ja težim da jednog dana obučem naš nacionalni dres. Nakon toga, Vanja se zajedno sa porodicom preselila u Španiju, gde su njena braća Nemanja i Dragi stekli slavu kao zapažene fudbalske zvezde, a i ona je krenula na put ka zapaženim dostignućima.

Trenutno ima 21 godinu i često dijeli slike svoje porodice i teniskih aktivnosti na raznim platformama društvenih medija. Trenutno se nalazi u Holandiji, gde prolazi obuku zajedno sa svojom majkom, dok su njen otac i braća odlučili da ostanu u Sevilji.

 

Nebojša Gudelj, renomirani fudbaler koji je ostvario prosperitetnu međunarodnu karijeru, ponosni je otac Nemanje, Dragiše i Vanje. U međuvremenu, Olivera, njena majka, briljirala je u oblasti košarke.

Započevši svoj fudbalski put u Holandiji, Nemanja je tu boravio duže vreme. Međutim, 2017. godine je odlučio da svoju karijeru nastavi u Kini. Nakon kratkog boravka u Kini od manje od dvije godine, u augustu 2018. krenuo je na jednogodišnju pozajmicu u Sporting iz Lisabona.

  • Nakon potpisivanja četvorogodišnjeg ugovora sa Seviljom u julu 2019. godine, ona je postala njegov dom. Anastasija Ražnatović često posećuje Španiju kako bi zajedno uživala u dragocenim trenucima, što je dovelo do glasina da bi pevačica mogla da razmisli o trajnom preseljenju u Sevilju od jeseni.

Veza koju Nemanja Gudelj deli sa porodicom koju čini Nebojša (otac), Olivera (majka), Drago (brat) i Vanja (sestra), izuzetno je čvrsta. Ono što ih izdvaja je njihova zajednička posvećenost veganskom načinu života, za koji čvrsto vjeruju da je ključ njihovog izuzetnog fizičkog blagostanja i postignuća.

 

Prema izveštajima, Nemanja Gudelj trenutno nosi titulu najplaćenijeg srpskog fudbalera, sa godišnjom platom od 5.650.000 evra.

Poznati sportista, koji vlada šest različitih jezika, ima duboku strast prema tetovažama. Njegovo tijelo služi kao platno za kolekciju razrađenih i zadivljujućih umjetničkih djela. Jedna od njegovih najranijih tetovažnih kreacija, napravljena tokom njegovog boravka u Holandiji, prikazuje izvanredan prikaz njegovog oca.

U Sevilji je nedavno okitio svoja leđa sa tri krsta, stvarajući novo remek-delo mastila. Osim toga, njegova lijeva ruka prikazuje portret Tasmanijskog đavola koji oduzima dah, dok njegova desna pokazuje krst praćen raznim stihovima.