Nakon što je više od dva desetljeća bila zaljubljena u poznatog pjevača Harisa Džinovića i desetljeće braka s njim, modna dizajnerica Melina Džinović ekspresno je raskinula njihov brak. Hana Hadžiavdagić, poznata influencerica podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, odlučila se pozabaviti temom spomenutog razvoda i iznijeti svoj stav o tome. Hana vjeruje da je ključ uspješnog braka u ulasku u njega bez ikakvih skrivenih motiva ili osobne koristi.

  • Temelj snažne zajednice izgrađen je na nečijim izborima i prioritetima u životu. Hana čvrsto vjeruje da se pojedinci ne bi trebali osjećati obveznima tolerirati partnera s kojim ne žele biti dulje vrijeme, čak i ako su u brak ušli iz osobne koristi. Hana ističe važnost njegovanja vremena jer se ono ne može vratiti. Ona izražava svoje osjećaje izjavom: “Već sam posvetila 20 godina i nisam voljna posvetiti još 20 godina… Imam razumijevanja i za njega i za nju. On je čovjek koji je bio povrijeđen, a ja sam to iskusila u svom životu frazama poput “vratite moje stvari, djelomično korištene parfeme”, napomenula je. U ovoj situaciji uključene su dvije osobe: žena koja je dosegla svoj limit i više ne želi nastaviti, i muškarac koji je emocionalno povrijeđen.

No, važno je napomenuti da je dobro znala za koga se udaje, jer se odlučila udati za Harisa Džinovića. Suočimo se s činjenicama, ona mi je prijateljica, ali…to je stvarnost. Žena je spremna krenuti naprijed i ostaviti ovo iza sebe! Hajde, čovječe, pusti! Naposljetku, smatram da je ovo obeshrabrujuće, posebno s obzirom na utjecaj koji to može imati na djecu. Vrijeme jsve e da se svi saberemo i da se sjetimo da svi imamo preko 50 godina – iznijela je Hana svoje misli za “Telegraf”.

  • S druge strane, Melina se prethodno podvrgnula povećanju grudi i dala joj je plastični kirurg zategnuti donji dio trbuha, iako je tu informaciju skrivala godinama. Nakon rođenja drugog djeteta trebalo joj je nekoliko mjeseci da vrati svoju figuru prije trudnoće. Nakon što su se ona i Haris složili da više neće imati djece, razgovarala je o mogućnosti da se podvrgne operaciji s njim i zamolila ga za financijsku potporu da se one obave u inozemstvu. Ljubaznim gestom Haris je dragovoljno preuzeo odgovornost za isplatu, smatrajući to svojim doprinosom. Podsjećamo, Haris Džinović je u iskrenom intervjuu za “Blic” otvoreno otkrio da su on i Melina odlučili da spavaju u odvojenim sobama i da su dolazili zajedno samo na intimne susrete.

Nakon izricanja ovih izjava, Melina Džinović je nasilno ušla u stan, zbog čega je Haris hitno obavijestio nadležne. Haris je otpratio Son Kana u policijsku stanicu, gdje je proveo punih pet sati dajući izjavu; prilikom njegovog odlaska, “Blic” je imao privilegiju da zabilježi ekskluzivnu fotografiju. U zasebnom tekstu pogledajte Haninu raskošnu rezidenciju. Poznata po sudjelovanju u “Farmi” i voditeljskoj slavi, svoju je prisutnost na Instagramu uspješno transformirala u uspješan posao koji joj je omogućio život u ovom veličanstvenom domu.

  • U međuvremenu, 26. rujna, u jeku jeseni 20. stoljeća, rođen je Haris Džinović, koji je ostavio neizbrisiv trag u proteklom desetljeću i nedvojbeno ostavio trajan utjecaj u nadolazećem stoljeću. Njegova će glazbena ostavština nastaviti cijeniti svoju vrijednost, nadilazeći samo vrijeme. U ovoj biografiji odlučio sam ne uključiti konkretnu godinu rođenja, ne zato što se to krije, nego, kako je jedan pjesnik jednom lijepo rekao, „dobe su tvoje, godine ljubavi… mlade su i su vječni.” Haris svojom bezvremenskom prisutnošću uvijek budi sjećanja na mladost. Njegove pjesme odavno su našle svoje mjesto među melodijama koje će se zauvijek pamtiti i pjevati. Zato njegove godine ostaju vječno mladenačke i vječne. Kroz svaki stih, svaki dah i svaki napor da se dočara neizmjerna ljepota i veličina ljubavi, izvire Harisova muzika. Grli svakoga od nas dok slušamo, odbijajući se osloboditi svog stiska, trajući zauvijek.