Milena Ćeranić, srpska pop-folk pjevačica, rođena je u Kragujevcu 3. travnja 1986. godine. Trenutačno živi u Beogradu, a tijekom formativnih godina upoznala se s glazbenim utjecajima Janis Joplin, Tine Turner i Rolling Stonesa. Dok njezin otac Dragan duboko cijeni jazz, Milena često žali što nije rođena na mjestu gdje se ovaj žanr više cijeni. Tijekom svog odrastanja otkrila je svoj vokalni talent kroz sudjelovanje u crkvenim i školskim zborovima, uranjajući u sve aspekte glazbe. Unatoč tome što je završila srednju medicinsku školu u rodnom gradu, donijela je odluku da prekine liječničku karijeru. U privatnom životu Milena je bila u dvogodišnjoj vezi s Nemanjom Stevanovićem, koja je navodno prekinuta 2011. godine.

Milena Ćeranić, nekadašnja istaknuta ličnost iz “Grandovih” krugova, odlučila je da se povuče iz javnosti. Današnje viđenje Milene Ćeranić sigurno će zaprepastiti brojne pojedince. O njezinoj emotivnoj odiseji i ljubavnoj vezi s kolegom Nemanjom Stevanovićem, žarkoj ljubavnoj vezi koja je kulminirala njihovim zajedničkim sudjelovanjem u reality programu, dosta se pisalo.

U vrtlogu medijske pozornosti krenula je u potragu za srećom, a utjehu je naposljetku pronašla u zagrljaju Vladimira Dašića, vrsnog crnogorskog košarkaša. Iako nikada nisu otvoreno priznali svoju vezu, bivša ljubav Milene Ćeranić i pjevačica postali su središte medijskih nagađanja, kraseći naslovnice brojnih novina. Velika fascinacija medija njihovom ljubavnom vezom potekla je od otkrića da je prethodni partner Milene Ćeranić bio oženjen, dok je “Kurir” objavio da je Vladimir bio nevjeran svojoj trudnoj supruzi s talentiranom pjevačicom.

Težina teških Mileninih životnih susreta ostavila je neizbrisiv trag, a očituje se u njezinoj omalenoj građi od 43 kilograma. Utjecaj je bio toliko dubok da je, duže vrijeme, bilo nemoguće raspravljati o tome zbog emocionalnog dana koji je izazvao. Obeshrabrujuće je trpjeti krivo predstavljanje i osudu koja proizlazi iz iskrivljenog prikaza u medijima. Unatoč tome, istinitost stvari uvijek je ostavila traga, pa čak i ako izaziva nelagodu, ljutnja je osjećaj kojem ću se uporno oduprijeti.

U razgovoru za “Mondo” pjevačica je ponosno govorila o njihovom osobnom rastu i potpunom oporavku, ističući njihovu sposobnost da se otvoreno izraze nakon bliske saradnje sa psihologom. Priznali su vlastitu zlonamjernost i tamu unutar svoje prirode, ali su uvjeravali da svojim postupcima štete samo sebi, a ne drugima, ne ostavljajući mjesta vanjskoj prosudbi.