Vijest o smrti sestre Merime Njegomir uznemirila je obitelj i prijatelje. Šarmantnu Ninu Pavić imali smo priliku upoznati na poznatoj utakmici, a povodom njezine smrti njezina sestrična Ljubica održala je govor i u suzama je progovorila o svojoj teti.

– Istina je da je dugo bolovala od karcinoma i da je, nažalost, izgubila bitku. Umrla je tijekom noći. U posljednje vrijeme stižu tužne vijesti da ih dosta više nema. Bio sam šokiran, nisam znao o čemu pričam. “To je bila mamina sestra i bile smo jako bliske”, rekla je Ljubica.

Nina Pavić, bivša natjecateljica glazbenog natjecanja “Nikad nije kasno” i sestra Merime Njegomir, nakon duge i teške borbe sa zloćudnom bolešću, danas je preminula. Nina je ranije otvoreno progovorila o bolesti i otkrila svoju borbu s lavom. “Nikada ne želim govoriti o ovoj bolesti, ne volim je, samo ne želim druge opterećivati ​​nečim što nije lijepo. Čak i na “Nikad nije kasno” borila sam se s rakom, ali nisam htjela o tome i htjela sam da me ljudi slušaju i da me ne sažaljevaju zbog bolesti” – rekla je u emisiji Grande, jednom prilikom.

Nina je javnosti poznata po sudjelovanju u popularnom natjecanju “Nikad nije kasno” i bliskom odnosu sa sestrom. Pjevačica se 22 godine borila s rakom, o čemu je javno progovorila.

– Moja bitka je počela 2001. godine, imam osam vrsta karcinoma i nažalost sada su se pojavile metastaze i sada vodim svoju najtežu bitku. Do sada se pojavilo 8 zloćudnih tumora u 23 godine, ali bilo je lakše, uklanjali su se, neka liječenja su bila takva, sada je neizvjesnije, ali neću odustati, nadam se pobjedi. Imat ću četvrtu kemoterapiju, posljednju sam započela u prosincu i iako je teško, neću odustati – kazala je svojevremeno Nina Pavić.