Bivši dečko Mirjane Antonović, gitarist Zoran Pavlović jednom je rekao za njegovu bivšu da je, prema njegovim riječima, bila vrlo proračunata. Njihova ljubav je bila kratkog vijeka i sada nemaju kontakta. Mirjanu nije vidio godinama, ali su, kako je rekao, bili u kontaktu kada se ona zaljubila u Miroslava Ilića. Njena pojava, rekao je, bila je kobna za sve ljude.

– Mirjana je muzikalna djevojka. Nije tako nevina kao što se predstavlja. I ona je s Tomom Zdravkovićem navodno bila.  Svaki muškarac s kojim je lud je za njom. I u krevetu i ovako. Što se tiče ljepote, ona je doista smrtonosna. Počeli smo hodati 1976., a zadnji put smo se vidjeli 1986. Od tada nismo bili u kontaktu. Znam je samo po onome što sam čitao u medijima od tada – rekao je.

Zoran je rekao da točno zna zašto je Ilić ostavio Mirjanu. “Ako ima emocija, ima ih. Ovoga se sjećam. U to vrijeme Brena je imala koncert u San Diegu. Doslovno, na koncertu je bilo dvadesetak ljudi. Posvuda nije bilo nikoga, samo prazna dvorana. Naravno, bio sam tu i kada me Mira vidjela, rekla mi je da joj ne prilazim jer je zaljubljena u Miroslava i ne želim da on posumnja da se nešto događa između nas. Ja sam imao 31, a ona 41 kad smo hodali.” – kazao je pa dodao:

– Vidio sam da su jako zaljubljeni. Osjeti se to u zraku – rekao je. “Kasnije su Brena i Miroslav zajedno nastupali u Los Anđelesu. Uvijek je bila uz njega. No, Miroslav je ostavio Miru jer mu je bilo neugodno dovesti suprugu s odraslim djetetom u Srbiju.” – izjavio je.

Zoran je rekao da je muškost određenih pojedinaca u pitanju, kada je shvatio što mu se dogodilo i da mu je trebala roditi dijete, Miroslav je pobjegao, a ona ga je nastavila “tjerati svoj inat”. Danas, nakon svega što je prošao, gitarist nema ništa dobro za reći o Mirjani. “Ona je žena koja nevjerojatno kontrolira, kako bih to mogao reći. Ona je babica koja sve zna kontrolirati. Ali kad sam je zadnji put vidio, više nije bila ista Mira koju sam znao. Čuo sam da je rekla da je Miroslava upoznala slučajno, ali nije bilo tako. Ona ga lovi. Bio je popularan i jedini popularni glazbenik koji je dolazio ovdje, a s kojim nisam svirao” – rekao je i dodao da Mirjani nitko nije mogao odoljeti, prenosi Kurir.