Rođena 22. srpnja 1972. u Trebinju, Nataša Ninković poznata je srpska glumica koja je svjetsku slavu stekla ulogom Vere u filmu “Spasiteljica”. S nepunih sedam godina krenula je na glumački put upisom u dramski studio Mome Brkića. Samo dvije godine kasnije debitirala je u kazalištu, no ubrzo joj je dosadio zanat. Nastavljajući školovanje u rodnom gradu, završila je osnovnu školu i srednju medicinsku školu s namjerom da nastavi karijeru u medicini ili stomatologiji. No, njezina je putanja krenula neočekivano kada je doživjela golem uspjeh na najprestižnijoj smotri amaterskih kazališta SFRJ. Potaknuta ovim trijumfom, preselila se u Beograd i bez muke položila prijemni ispit na Fakultetu dramskih umjetnosti iz prvog pokušaja. Pod vodstvom profesora Vladimira Jevtovića usavršavala se uz cijenjene ličnosti kao što su Danijela Nela Mihajlović, Danijela Ugrinović, Danijela Kuzmanović, Karolina Cimeša, Vojin Ćetković, Sergej Trifunović, Nebojša Glogović i Boris Pingović. Godine 1994. uspješno je završila studij i stekla diplomu.

Nakon tragedije vladalo je uvjerenje da će se Nataša Ninković na dulje vrijeme povući s javnih događanja. Neizmjerna tuga koju je proživjela zbog gubitka duboko je utjecala na nju, no očito je da je njezina strast prema umjetnosti ostala nepromijenjena. Iznenadnim pojavljivanjem na premijeri filma “Tjedan”, posvećenog omiljenom glazbeniku Džeju Ramadanovskom, praktično je stala na kraj raznim nagađanjima koja su kružila.

Nataša, koja je imala priliku osobno upoznati Džeju i poštovala je njegov rad, bila je odlučna da ovu priliku ne propusti bez iskazivanja poštovanja. Na događanju se pojavila u društvu supruga Nenada Šarenca. Dok je njezin hod crvenim tepihom prošao nezapaženo fotografima, uspjeli su je uhvatiti kako sjedi u publici, odnosno usred potrage za svojim mjestom.

Smještena uz svog dragog prijatelja i kolegu Dragana Bjelogrlića, zajedno sa svojom suprugom, oduševila ju je zaista nevjerojatan film koji ju je ostavio bez daha i nedvojbeno ganuo do suza. Nakon tragedije Nataša Ninković doživjela je prve trenutke prolivanja suza, s velikom nadom u brz oporavak, nedvojbeno potpomognutom neizmjernom podrškom supruga i sinova, Luke i Matije.