Proslavljena pjevačica Biljana Sečivanović kroz život je doživjela brojne ljubavne zavrzlame. Ova poglavlja njezina života pružila su neprocjenjive spoznaje koje su je na kraju dovele do blažene zajednice sa sadašnjim suprugom Aleksandrom Nedićem. Prvobitno predstavljena javnosti u Zvezdama Granda, kasnije je podijelila svoju potresnu priču.

Iskru koja je zapalila njezinu strast prema glazbi zapalio je, kako priča, njezin prvi dečko. Njihova mladenačka romansa trajala je tri i pol godine, ispunjena bezbrojnim radosnim trenucima. Nažalost, njihova se ljubav na kraju rasplela zbog napetosti uzrokovane njezinim težnjama za pjevačkom karijerom. Nastavljajući s ovim poglavljem, našla se upetljana u novi romantični pothvat s Bojanom, kolegom iz benda s kojim je surađivala tijekom vremena koje je provela u Austriji.

Nažalost, i ova se veza prerano ugasila. Biljani Sečivanović trudnoća nije donijela nepatvorenu radost koju je očekivala. Umjesto toga, izazvao je proturječne emocije, ostavljajući je rastrganom. Iako je žudjela za djetetom, stvarnost njezine trudnoće nije bila u skladu s njezinom idealiziranom vizijom. Umjesto željnog iščekivanja ispunjenja svoje najdublje želje, uhvatila se u koštac s nepredviđenim izazovima i zamršenim složenostima koje prate putovanje nošenja djeteta.

Unatoč dubokoj želji za djetetom, moj partner i ja naišli smo na nepremostive prepreke. Komplikacije su se pojavile nakon što sam bila podvrgnuta operaciji jajnika i maternice, pa nam nije preostalo ništa drugo nego razmotriti alternativne mogućnosti. Na kraju sam donijela bolnu odluku da prekinem našu devetogodišnju vezu, nagovarajući ga da potraži nekoga tko bi mogao ispuniti njegov san o očinstvu. Tijekom cijelog tog burnog puta moj me ginekolog ustrajno poticao da pronađem novog partnera. Shrvana i bez nade, utjehu sam pronašla u društvu čovjeka koji nije bio povezan s glazbenom industrijom. Na moje zaprepaštenje, ostala sam trudna s njegovim djetetom.

Emocije su me preplavile dok sam se pitala događa li se to doista meni. Budući da nisam uspjela začeti sina s čovjekom kojeg sam voljela i sada noseći tuđe dijete, našla sam se u izazovnom razdoblju, pogotovo jer sam nastavila raditi s bendom u kojem je bio moj bivši partner. U trenutku kada sam najavila odlazak iz benda zbog trudnoće, on je ostao u potpunom šoku, pao je sa stolice, dok su mediji nestrpljivo bilježili scenu. Biljana je odlučila ne sudjelovati u nikakvim slavljima na dan rođenja svog sina. Umjesto toga, srce joj je bilo opterećeno tugom jer se poklopila s godišnjicom smrti nekoga tko joj je bio drag.

U tom razdoblju moj bratić Nikola vodio je tešku bitku s bolešću, dok je moja sestra morala na operaciju kralježnice zbog nelagode spavanja u stolici pokraj bolničkih kreveta. U međuvremenu sam preuzeo odgovornost brige za svog nećaka, koji je već uzimao lijekove i trpio užasne bolove. Prizori kojima sam svjedočio bili su zaista potresni. Kako je moja trudnoća ušla u osmi mjesec, donijela sam odluku da se vratim u Austriju, gdje sam se prijavila za porod u obližnjoj bolnici.

U to sam vrijeme saznala da čekam sinčića kojeg je Nikola nazvao Mateja po svojoj dragoj prijateljici. Nažalost, moji su roditelji prenijeli vijest da je Nikola preminuo, a moj je plač odjeknuo cijelim susjedstvom. Nijedan rođendan našeg djeteta nije obilježen na uobičajen način, ispunjen glazbom i veseljem. Nedugo nakon povratka iz Austrije, u pratnji Mateje, žurno sam otišla na groblje kako bi Nikola tome mogao svjedočiti barem s neba. Biljana je teškom mukom prepričala potresnu tragediju.