Od ranih 2000-ih, Ognjan Tomović etablirao se kao istaknuta i trijumfalna prisutnost u glazbenoj industriji. Njegovo ime postalo je sinonim za postignuće i prosperitet. Utjecaj njegovih nastupa na nacionalnu glazbenu scenu ne može se precijeniti, jer je njegov niz hitova koji su se popeli na vrhove ljestvica stekao ogromnu popularnost. Ne samo da je svojim izuzetnim vokalnim talentom zaokupio pozornost domaće publike, već je odjeknuo i cijelom regijom. Međutim, njegov život je dobio neočekivan i dramatičan obrat kada ga je pogodila bolest koja je duboko promijenila njegovu egzistenciju. Pojavila su se nedavna izvješća koja otkrivaju da je čak i pokušao ubiti vlastiti život.

Tijekom svoje karijere Bojan Tomović doživio je brojne zapažene trenutke. Međutim, nitko se ne može usporediti s ogromnim značajem izdanja “Plave motorole”. Ova posebna pjesma brzo je postala snažna himna za mlađe generacije, utjelovljujući bunt i individualnost. Još jedna pjesma koja je duboko odjeknula među ljubiteljima pop glazbe bila je “Na daljinu”, koja je osvojila slušatelje svojim dirljivim tekstom i osebujnim vokalom. Naposljetku, “Jugić”, posveta nekada sveprisutnom automobilu na Balkanu, ostaje bezvremenski hit koji mnogima budi nostalgična sjećanja. Unatoč nebrojenim uspjesima i nepokolebljivoj podršci obožavatelja, Bojan Tomović donio je hrabru odluku da se u određenom razdoblju života povuče iz javnosti. Ovaj neočekivani izbor mnoge je ostavio u šoku.

Odlučivši se distancirati od svjetla reflektora i obećavajućih izgleda koje donosi uspješna glazbena karijera, Bojan Tomović, poznati pjevač i tekstopisac porijeklom iz Crne Gore, donio je iznenađujuću odluku. Poznat po svojim iskrenim vokalnim izvedbama i sposobnosti da neprimjetno spoji tradicionalnu balkansku glazbu s popom, Tomović je prikupio značajan broj sljedbenika diljem Balkana. Međutim, šokantno otkriće njegove nevjere s bratom od strica njegove bivše supruge izazvalo je šok među njegovim fanovima i izazvalo žestoke reakcije, ostavivši javnost duboko uznemirenom prirodom situacije bez presedana.

Pokušavajući umanjiti težinu situacije, Tomović je to odbacio kao šalu, ističući mladost i neiskustvo obje strane. Međutim, ovo je objašnjenje samo dodatno zbunilo mnoge pojedince, natjeravši ih da posumnjaju u autentičnost priče i je li to samo trik za privlačenje pažnje. Dok smo bili mlađi, bavili smo se igrom “Debeli fote”, gdje smo vrtjeli bocu i smijali se. Tijekom te igre u šali je predložio poljubac jezikom, ideju koja je čak i mojoj ženi bila zabavna. Moram priznati da je posjedovao izvanrednu vještinu ljubljenja i tu činjenicu ne pretjerujem. Nedavno je Tomović gostovao u talk showu, gdje je otvoreno pričao o raznim aspektima svog života, pa tako i o ovim specifičnim detaljima.