Nikola, koji je godinu i po dana bio u emotivnoj vezi s pjevačicom Minom Kostić, nedavno je razdvojen od nje. Bivši dečko Mine Kostić je devetnaest godina mlađi od nje, au posljednje vrijeme pojavile su se optužbe da se bavi nasilničkim ponašanjem, navodi pjevačica. Kako prenosi Kurir, službenu prijavu protiv svog partnera nadležnima je podnijela 17. siječnja, a izbezumljena i vidno potresena stigla je u prostorije MUP-a. U Drugom osnovnom državnom tužiteljstvu potvrdili su ovu informaciju, ali su pojasnili da u konkretnom slučaju nema osnova za provođenje kaznene istrage.

Prema spomenutom izvoru, bivši dečko glazbene zvijezde bavio se slanjem uvredljivih i prijetećih poruka, kao i stvaranjem ljubomornih scena, zbog čega je ona nešto poduzela i potražila zaštitu od nadležnih organa. Dugo je Minu i Nikolu povezivala skladna veza. No, posljednji su mjeseci za nju bili noćna mora. Trpjela je epizode ljubomore, pretjerane drame, glasne rasprave i ispade. Na kraju je došla do svoje točke pucanja i odlučila nešto poduzeti prijavivši ga policiji prošli tjedan.

Mina je bila odlučna da ne tolerira nikakav oblik nasilja. Osim što je od njega dobivala neprimjerene poruke, bilo je i raznih drugih incidenata koji su je doveli do krajnjih granica. Unatoč njezinim nastojanjima da joj ljubazno objasni da je za njih najbolje da se raziđu, on je odgovorio sve agresivnije. Mina je odbila da ćutke trpi, zbog čega je otišla u MUP na Voždovcu i zvanično podnijela prijavu, prenosi pomenuti portal. Za razliku od njih, policija je ispitala i Nikolu, koji je s majkom doputovao u državnu ustanovu. Tijekom ovog susreta dao je svoju perspektivu i razjasnio svoju vezu s pjevačicom. Nadalje, Mina je također izrazila svoje misli nakon svega rečenog i učinjenog.

Mina je svoj odgovor zadržala jezgrovito, navodeći da ne želi komentirati ovu temu. Na prilično nekonvencionalan način, dečko Mine Kostić je uspješno osvojio pjevačicu, kako je Mina ranije navela. Iz duboke naklonosti, frustrirano sam podigao ruke. Bilo je obeshrabrujuće shvatiti da svatko ima svoje tajne i postupke. Međutim, usred tog razočaranja, pojavio se sa šarmantnom kućom smještenom usred šume. Naš je razgovor tekao bez napora dok smo zajedno šetali, uranjajući u smisleni dijalog.

Unatoč kratkom kašnjenju mog odgovora na njegovu poruku na Instagramu zbog moje offline prisutnosti, na kraju smo se povezali. Dijeleći vrijeme mog izlaska, naš razgovor se nastavio, što je dovelo do razmjene telefonskih brojeva i divnih šetnji. Veza koju smo uspostavili bila je doista izvanredna, s mnoštvom zajedničkih interesa koji traju do danas. Naravno, kao i u svakom odnosu, povremeno dolazi do nesuglasica, što je prirodna pojava, kako je rekla u intervjuu prije nekoliko mjeseci za “Premijeru”.