Cakana se na estrdnoj sceni pojavila tokom osamdesetih i iako je pjevala različite žanrove muzike njen zaštitini znak su izvorne pjesme.  Iako je već u zrelim godinama ona izgleda odlično a neke svoje tajne je podijelila sa medijima. Dragica Radosavljević Cakana, poznata pjevačica, rođena 1957. u Kosovskoj Mitrovici, živjela je u raznim mjestima poput Banjske i Leposavića. Međutim, ona živi u Beogradu otkako je navršila 19 godina. Njezina glazbena sklonost postala je očita u mladosti, a tijekom srednjoškolskih godina privukla je pozornost svojim jedinstvenim i zadivljujućim smislom za modu.

 

Unatoč želji da se u Prištini bavi astrologijom ili književnošću, uslišila je očevu želju i upisala Fakultet narodne obrane u Beogradu. Sa prebivalištem u Studenskom gradu, preko Omladinske organizacije obavljala je više poslova, među kojima je i čišćenje dvorana raznih institucija i toaleta, što dokumentuje biografija.org.

  • Tijekom gostovanja u jednoj emisiji ispričala je svoje početno iskustvo rada sa Zadrugom mladih. Zajedno s prijateljicom, živo se prisjetila zadatka čišćenja vlažnog čvora. U početku nisu bili svjesni da se zapravo radi o WC-u koji treba očistiti. Prešavši na sljedeći zadatak, nastavili su čistiti ograde, iako se činilo da su njihovi napori rezultirali više pritužbama nego stvarnim čišćenjem.

Nakon završene srednje škole odlučila je posjetiti sestru u Makarskoj. U to vrijeme njezina sestra bila je zaposlena kao sezonska radnica. Tijekom tog posjeta imala je priliku upoznati Borisa koji je podrijetlom iz Beograda i slučajno radi na Institutu Jaroslav Čeh.

 S 19 godina susrela ga je u Makarskoj, primorskom gradiću. Za nju, iz male sredine, bilo je nesvakidašnje iskustvo upoznati Beograđanina koji joj je uzvratio ljubav. To je u njoj potaknulo želju da se oslobodi granica svog rodnog grada. Sve je bilo očaravajuće i više nije morala živjeti u malom gradu. Prisjetila se njihova putovanja, izjavivši: “Bio je mlad, imao je samo 21 godinu”, tijekom intervjua s medijima.

 

Unatoč protivljenju roditelja koji su bili zabrinuti za njihovu mladost, Dragana je tajila svoju vezu s Borisom. Na kraju su njeni roditelji popustili, što je dovelo do vjenčanja Cakane i Borisa.

Sedamnaest godina nakon vjenčanja, par se odlučio rastati, što je dovelo do razvoda, budući da su kćer Mariju na svijet dočekali samo dvije godine nakon vjenčanja.

Na jednom druženju imala je priliku upoznati odvjetnika Nebojšu Negića. Iako su im se putevi povremeno križali, njihovi su razgovori bili ograničeni. No, tijekom njezina putovanja u SAD, na jednom je tulumu priznao da će osjetiti njezinu odsutnost. Nakon njezina povratka u Beograd, njihovi su susreti postali češći, da bi na kraju nakon godinu dana počeli živjeti zajedno.

Na društvenim mrežama Cakana povremeno daje djeliće luksuznog načina života u kojem zajedno uživaju.

 

  • Uz stan na Novom Beogradu, par posjeduje porodičnu rezidenciju u Sremčici, kao i kuću Nebojšinih roditelja, te još jedan stan u istoj ulici u Sremčici, koju od milja nazivaju svojim utočištem mira. Kako pjevač otkriva, povremeni vikend-bijeg služio je kao sredstvo za pomlađivanje od kaotičnog tempa urbanog života, što ih je navelo da potraže utjehu u ovom neobičnom prebivalištu. Kuću su prilagodili svojim željama i uživaju u svakoj prilici da tamo provedu svoje slobodno vrijeme.

Iako Cakana tvrdi da ne spada u one koji jure za markiranom garderobom, priznaje da uživa u ugađanju sebi.

“Nakon godina rada u ovoj industriji, smatram da imam obilje, što mi dopušta uživanje. To ne mora nužno biti određena marka poput Louis Vuittona ili bilo koje druge tvrtke, ali uvijek pazim da ulažem u kvalitetu obuću i elegantnu odjeću za održavanje respektabilnog izgleda”, naglasila je pjevačica.

Drži uvjerenje da nema potrebe ulagati značajne količine novca u scensko ruho, jer ga namjerava koristiti više puta.

 

Dragica je izjavila da nikada nije imala potrebu za kupnjom skupih stvari samo radi kratkih pojavljivanja na televiziji ili u visokoplaćenim projektima. Umjesto toga, radije ulaže značajnu količinu novca u odjeću koju može nositi svakodnevno.

Ipak, uspjela je izbjeći bilo kakve posljedice, što joj je omogućilo ekstravagantnu kupnju tenisica koje na kraju nisu bile nošene.

Cakana je, u njoj svojstvenoj iskrenosti, priznala da je tijekom putovanja u New York kupila Balenciagine tenisice po paprenoj cijeni od 1100 dolara. No, nakon razmišljanja, dovela je u pitanje nužnost takve kupnje s obzirom na težinu tenisica. Na kraju ih je odlučila prenijeti svojoj unuci.