Pjevačica Nada Obrić se odavno povukla sa estradne scene i već godinama vodi borbu sa opakom bolsšću. Ipak rado se odaziva na pozive da gostuje u raznim emisijama. Nada Obrić otvoreno raspravlja o raznim aktualnim temama; međutim, ona ostaje oprezna kada je riječ o dijeljenju detalja o svom osobnom životu.Kako se pjevačica rječito izrazila, opće je poznato da ljudi imaju tendenciju biti nevjerni.U današnje vrijeme raširen je osjećaj nereda i haosa, gdje se i muškarce i žene doživljava kao prevarne osobe. Trenutno stanje stvari karakteriziraju bijeda i disfunkcionalni odnosi, lišeni bilo kakve strasti, romantičnih veza, smislenih razgovora ili međusobnog razumijevanja. Čini se kao da tih elemenata nema u potpunosti. Koristeći se analogijom ovaca u stadu, Obrićeva je započela razgovor o svojim prošlim vezama.

 

  • Iznenađujućim spletom događaja Nada Obrić uspjela je razotkriti misterij oko tunike koju je prije četiri desetljeća nosila Vesna Zmijanac, razotkrivši njezino podrijetlo na način koji nitko nije očekivao.

Tijekom svog rada u ovoj profesiji susreo sam se s brojnim pojedincima i činilo se da su svi, od kolega do partnera i šire, bili skloni hvalisanju. Začudo, uspio sam izbjeći bilo kakve sukobe i nesuglasice s njima. Trpio sam koliko sam mogao, ali kad je moja tolerancija došla do granice, odlučio sam otići.

Često se kaže da je najgluplje pitanje koje žena može postaviti muškarcu: “Gdje si bio?” ili “Što si radio?” U takvim situacijama muškarci će radije izmisliti bilo kakvu priču nego reći istinu. Udavala sam se dva puta i kroz ta iskustva sam došla do spoznaje da mi brak nije suđen, što je Nada otvoreno priznala.

Nadalje, posebno je sklona ponašanju adolescentica, a nedavno je iznijela još jedan aspekt koji ju muči.Način na koji se pojedinci brutalno odijevaju doista me uznemiruje. Upravo me vulgarnost u ponašanju posebno uznemirava, pogotovo kada su u pitanju mlađe djevojke koje posjeduju dojam jednostavnosti pomiješan s vulgarnošću.

 

Korištenje plastične kirurgije učinilo je čuda, rezultirajući time da sva usta izgledaju identično, i moram reći da je to prilično neprivlačan prizor. Zabrinjavajući je i nedostatak kulinarskih vještina kod današnjih djevojaka.

  • Naveli su ih da se sve može povoljno naručiti putem dostavnih službi, ali to se jednostavno ne može usporediti s udobnošću i zadovoljstvom domaćih jela. Često se uhvatim kako razmišljam zašto ne pokazuju nikakav interes za takve stvari. Po mom mišljenju, kuhanje je umjetnost koju treba njegovati i prihvatiti.

Kritike njezinih prijatelja proizlaze iz njezine izravne naravi.Prema pjevačevom intervjuu za Alo, njihova najveća ranjivost leži u nepokolebljivoj iskrenosti. Iako su njihovi prijatelji spomenuli da njihova razina iskrenosti ponekad zna biti neugodna, pjevačica ostaje nepokolebljiva u njihovom prijeziru prema nepoštenju.

Biografija:

Nadino odrastanje odvijalo se u rodnom gradu, gdje je pohađala osnovnu i srednju školu. Njezina strast prema gimnastici navela ju je na marljivo treniranje, što je rezultiralo osvojenim prvim mjestom na državnom natjecanju. U potrazi za daljnjim školovanjem upisala je Pravni fakultet u Sarajevu.

  • Po završetku studija Nada je dobila mjesto pravnice u Općini Centar u Sarajevu. Usporedno s tim, nastavila je svoje glazbene težnje snimajući albume i nastupajući. Godine 1981. njezin je album postigao izniman uspjeh, zbog čega je napustila općinski posao i potpuno se posvetila glazbi. Pet godina kasnije Nada je donijela odluku da se preseli u Beograd. Godine 2004. preuzela je voditeljske i autorske uloge televizijskih emisija “Svijet uspješnih ljudi” i “Zvjezdane staze” koje su se emitirale na DM SAT televiziji, mreži koju su osnovali poznata pjevačica Dragana Mirković i njezin suprug Toni Bijelić. 

Iduće godine Nada je prodala svoju kuću na četiri etaže na Bežanijskoj kosi. Naime, nekoć je vodila cijenjeni kozmetički salon br. 1 u sklopu rezidencije, privlačeći brojne poznate pojedince. Nakon razvoda i osamostaljenja sina i kćeri, shvatila je da nije željela živjeti sama u svom trenutnom prebivalištu. Godine 2010. donijela je odluku o kupnji stana koji je pomno dizajnirala kako bi odražavala njezin osobni ukus, koji je u konačnici postao njezino cijenjeno utočište.

Unutar ovog prostora uklopila je razne retro elemente i opsežnu kolekciju luksuznih šalica za kavu, koje pjevačici imaju veliki značaj. Upravo u svibnju 2011. Nada je dobila prestižnu Povelju Grada Zvornika, kojom je odato priznanje za izniman doprinos u promociji grada. Međutim, ova pohvala je naišla na protivljenje pojedinih političara koji su tvrdili da pjevačica nikada nije organizirala humanitarni koncert u Zvorniku niti je sudjelovala na cijenjenoj manifestaciji “Zvorničko kulturno ljeto”.