U prelijepoj vili nasuprot stadiona Zvezda živi poznata folk pjevačica Ceca Ražnatović. Mještani dobro znaju naziv ulice i kućni broj u kojoj se nalazi njezina vila. U Žitoraži raskoši odiše i rezidencija njezine obitelji, nalik na suvremeni dvorac. Ceca od samog početka dosljedno izražava zahvalnost na nepokolebljivoj podršci svoje obitelji, a vidljivo je da im je godinama uzvraćala vjernost. Zadivljujuće snimke iz zraka koje je snimio “Paparazzo Lov” prikazuju raskoš njezinih posjeda, kako iz ptičje perspektive, tako i iz prizemne perspektive.

Pripremite se da vas zadivi i zadivi prekrasna ljepota vile i njezinog okolnog zemljišta, evocirajući slike veličanstvenog dvorca ravno iz Disneyeve bajke. U neposrednoj blizini Prokuplja, poznata pjevačica i njena braća i sestre Lidija odrasli su na ovom izuzetnom mjestu. U Žitoraži im i danas žive roditelji Mirjana i Slobodan Veličković. Kada je donesena odluka da ostanu u svom rodnom gradu, njihova predana kći dala je sve od sebe kako bi im ništa nedostajalo.

Smješteno u srcu sela, imanje je okruženo visokim ograđenim prostorom, koji osigurava najveću izolaciju. Kako bi se pojačale sigurnosne mjere, strateški je postavljen videonadzor. Prostorima dominira velika rezidencija koja nevjerojatno podsjeća na veličanstveni dvorac. Unutar stana, obilje prozora preplavljuje prostor s dovoljno prirodnog svjetla. Cecina majka, Mira, nastavila je karijeru u prosvjeti, dok je njen otac isprva radio kao mehaničar prije nego što je prešao u politiku i na kraju bio izabran za gradonačelnika grada.

Lidija, Cecina mlađa sestra, na svijet je stigla samo jedanaest mjeseci nakon nje. Odgojena od strane bake i djeda Čedomira i Velike, nije dugo trebalo da Cecine izvanredne sposobnosti zablistaju. Sve je zaprepastila progovorivši prije nego što je navršila šest mjeseci, a prve korake napravila sa samo devet mjeseci. S nepunih devet godina oduševila je publiku svojim debitantskim nastupom u školskoj predstavi, ostavivši ih temeljito zabavivši.