Prije nego što je upoznao suprugu Milicu Samardžiju, Vlad Georgiev je bio posvećen isključivo poslu, a sada su mu najveći ponos kćeri. Nakon što je osnovao glazbeni studio pod svojim imenom, proveo je godine ugošćujući renomirane umjetnike, stvarajući za njih hitove s vrha top lista, a sada je donio odluku da se fokusira na stvaranje vlastite glazbe.

 

U intervjuu za TV Prva jasno je dao do znanja da studio namjerava zatvoriti prije ljeta. – Studio je bio isključivo uređen za moje osobne potrebe. Od kraja ovog mjeseca pa tijekom cijelog ljeta sve ću vrijeme posvetiti studiju, slijedeći svoje afinitete i neumorno radeći – rekao je Crnogorac na početku razgovora. Ohrabrujuće je promatrati sve veći interes i kupnju gramofona među mlađom generacijom, jer to označava trajni značaj same ploče kada je netko drži u rukama.

Glazbenici su izrazili namjeru ne samo objaviti svoje prethodne radove na vinilu, već i predstaviti publici nove pjesme. Spomenuli su da će u nadolazećem proljeću započeti s izvođenjem nekoliko pjesama i stvaranjem spotova, čime će fanovi imati što slušati u skoroj budućnosti. Glazbenik je samouvjereno izjavio da će do ljeta biti dostupna nova glazba, što je nedvojbeno razveselilo njihove obožavatelje.

Zbog navedenih razloga, supruga Vlade Georgija i kćeri, Sofija i Elena, nažalost će morati da se vrate u drugi plan. No, opće je poznato da su sve tri glazbeniku velika podrška i razumijevanje. Bilo bi malo reći da je Vlado samo sretan čovjek. Naime on je pored zavidne karijere uspio da stvori i skladnu porodicu na koju je jako ponosan.