Kako javljaju mediji, Đorđe David sudjelovao je u prometnoj nesreći koja je tragično završila životom. Prije nesreće, David je na svojim raznim kanalima na društvenim mrežama izrazio svoje snažno protivljenje zimskoj sezoni i hladnoći. Pretpostavlja se da je do sudara, u kojem su u lančanoj reakciji sudjelovala tri vozila, vjerojatno došlo zbog prisutnosti leda na cesti.

Proslavljeni rock glazbenik Đorđe David doživio je 20. siječnja navečer nesretnu prometnu nesreću u Sjevernoj Makedoniji. Nakon što je završio poslovne obveze i sastanke u Đevđeliji, Đorđe je bio na putu natrag kada je, neposredno prije nesretnog incidenta, izrazio svoje nezadovoljstvo vremenskim nepogodama putem široko korištene društvene mreže Instagram.

Na temelju preliminarnih podataka, liječnici su po dolasku na lice mjesta proglasili žrtvu žensku osobu mrtvom. Prvo izvješće o burnom incidentu podijeljeno je na Instagramu, a informacije o nesreći brzo su se proširile na više platformi društvenih medija. Na Instagram nalogu 192_rs objavljen je snimak razorne serije sudara u kojem se pojavljuje glazbenik. Ova snimka otkriva prisutnost službenika za provođenje zakona koji provode istragu usred olupine potpuno uništenih vozila.

Đorđe David iznio je svoje mišljenje o nedavno završenim sastancima, spomenuvši svoj predstojeći put u Srbiju s kratkim zaustavljanjem u Nišu. No, bilo mu je čudno što u Gevgeliji pada snijeg. Prema njegovom mišljenju, kada u Gevgeliji padne snijeg, to ukazuje na pogoršanje vremena i zahlađenje u sjevernim krajevima. Đorđe David otvoreno je priznao svoj prezir prema zimi, izražavajući potpunu averziju prema njoj. Nakon prometne nesreće u kojoj su sudjelovali Golf, Polo i BMW, objavljene su prve slike s mjesta događaja.