Pjevač Šako Polumenta nedavno je otkrio u kakvom je odnosu s kolegicom Aleksandrom Prijović, te iznio svoje mišljenje o pojedincima iz njezinog tima koji su navodno izrazili negodovanje zbog pisanja medija o njihovom sporu.

Nakon što je Šako Polumenta oduševljeno bodrio svoje kolege glazbenike da postižu uspjehe i popularnim pjesmama osvoje publiku u Areni, mediji su eksplodirali od vijesti da se šuškalo da pjevač gaji romantične osjećaje prema Aleksandri Prijović. Nažalost, mnogi su Šakovu prvotnu izjavu pogrešno shvatili, no on je sada razjasnio istinu o svom odnosu s Priyom i stvarni slijed događaja.

Od samog početka otvoreno je iznio svoje mišljenje o Aleksandri i odao joj priznanje za iznimna postignuća u ovoj godini, osvojivši publiku u arenama diljem regije. “Duboko se divim Aleksandri Prijović. Posjeduje izuzetan izgled, iznimne vokalne sposobnosti, au karijeri je postigla zapažene uspjehe. Ovaj uspjeh nije došao slučajno, okupila je izvanredan tim pojedinaca koji su odigrali ključnu ulogu na njezinu putu. Svaki korak koji je poduzela bio je značajan, bez mjesta za pogreške.

Zajedno su formirali nepobjedivu ekipu. Nije samo Aleksandra pobjednica u svim aspektima, već i cijeli njen tim. Ona nije samo inteligentna i talentirana, već je postavila i standarde za druge u industriji. U medijima je bilo insinuacija ljubomore kada razmišljam o utjecaju svojih pjesama i kako ih neki umjetnici kapitaliziraju na svojim koncertima. No, odlučio sam da ne duljim o tome”, rekao je Šako prije nego što je nastavio.

Izrazio joj je duboku naklonost, ističući njihovo prijateljstvo i poštovanje koje mu je dosljedno iskazivala, bili u Beogradu ili Podgorici. Rado se prisjećao kako je posjećivao njezine nastupe u Podgorici, gdje je zaustavljala glazbu samo kako bi potvrdila njegovu prisutnost. No, sumnja da je netko iz njezina tima izmanipulirao Šaku Polumentu da da te izjave, iskrivljujući narativ kakav je prikazan u medijima. Smatrao je da je ta manipulacija sramotna.

Šako je na društvenim mrežama pojasnio da je otvoreno govorio o tome da među njima nema sukoba, ne izražavajući nikakav animozitet prema njoj. Napomenuo je i da očekuje odgovor Prije. Na društvenim mrežama sam se obratio Aleksandri i uvjerio je da se ja ne bavim pričom i da sam stalno uz nju. Bilo je dirljivo primiti njezin odgovor. No, čini se da je nekome bilo u interesu širiti upravo ovaj narativ, kako je Šako sugerirao. Kruže glasine da Prija ulaže 200.000 eura u produkciju novih pjesama.